HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Soyastekte Nudler
topBanner
Honning- og soyastekte nudler

Honning- og soyastekte nudler

med kjøttdeig, pak choi og sesamfrø

I dag lager vi en kjempegod alt-i-ett-rett med mange smaker og farger. Nudlene får en søt og syrlig smak ved å stekes med honning og soya. Nudlene får selskap av kjøttdeig stekt med pak choi, gulrøtter og ingefær. Vi topper alt med lime, vårløk og sesamfrø.

Tags:Rask
Allergener:HveteSoyaSesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutes
20 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Hvitløk

50 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya)

½ stk

Ingefær

2 stk

Gulrot

200 g

Pak choi

½ stk

Lime

1 stk

Vårløk

150 g

Fullkornsnudler

(InneholderHvete)

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesam)

250 g

Kjøttdeig

25 g

Honning

½ pakke

Chiliflak

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)2662 kj
Kalorier636 kcal
Fett15.55 g
Mettet fett5.68 g
Karbohydrater82.08 g
Sukker21.72 g
Protein39.47 g
Natrium6.259 mg
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk eller press hvitløk. Skrell og riv ingefær [1/2 stk, 2P] og limeskall [1/2 stk, 2P]. Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter. Skjær gulrot (uskrellet) i små biter. Finhakk rødløk. Grovhakk pak choi. Skjær vårløk i tynne skiver - separer det hvite fra det grønne.

VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

2

Kok opp en kjele med vann. Kok nudler med en klype salt i 1-2 min, eller til myke. Spar litt kokevann [1-2 dl]. Hell av vannet, deretter skyll nudler i kaldt vann.

3

Varm opp en tørr stekepanne på middels høy varme og stek sesamfrø i 3-5 min under omrøring, til gyldne. Sett til side.

4

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot, rødløk og det hvite av vårløken i 2-3 min, eller til myke. Tilsett kjøttdeig. Bryt den opp med stekespaden og stek i 4-5 min. Krydre med en klype salt og pepper*.

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

5

Tilsett hvitløk, ingefær og pak choi. Stek i 4-5 min. Rør inn honning, soyasaus og en stor skvett limesaft. Tilsett nudler, sesamfrø (spar litt til servering) og en skvett kokevann. Bland godt. Smak til med salt, pepper* og en klype chiliflak hvis ønskelig.

6

Anrett nudler med kjøttdeig og grønnsaker i dype tallerkener. Pynt med sesamfrø og det grønne av vårløken. Server limebåter på siden.