HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Oreganostekt Halloumi
topBanner
Honning- og oreganostekt halloumi

Honning- og oreganostekt halloumi

med perlecouscous og krydrede grønnsaker

Tags:Vegetar
Allergener:melkSellerigluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 g

Oregano, tørket

12.5 g

Honning

75 g

Rømme

(Inneholdermelk)

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

1 stk

Rød paprika

4 g

Central American Style-kryddermiks

1 stk

Rødløk

275 g

Blomkål

200 g

Halloumi

(Inneholdermelk)

170 g

Perlecouscous

(Inneholdergluten)

1 pose

Bladpersille

1 stk

Hvitløk

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør* (steg 2)

4 dl

Vann* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier817.1675 kcal
Energi (kj)3419.0288 kj
Fett30.7763 g
Mettet fett18.5 g
Karbohydrater82.9743 g
Sukker23.8 g
Protein40.2415 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær rødløk i båter. Skjær blomkål i små buketter. Fordel rødløk og blomkål på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, strø over Panamat og bland godt. Bak i ovnen i 18-20 min, til møre. 

2

Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele. Stek hvitløk i 1-2 min. Tilsett vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong, og kok opp. Tilsett perlecouscous og senk til middels varme. La småkoke i 12-15 min. 

3

Finhakk persille. Skjær paprika i 2 cm terninger. Skjær halloumi i 1 cm skiver. Riv en klype sitronskall og skjær sitron i båter. Bland rømme [1/2 pakke, 2P] og en skvett sitronsaft i en skål. Smak til med salt* og pepper*. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 2 min på hver side, til gylden. Tilsett honning [1/2 pakke, 2P] og en stor klype oregano, og stek i 1 min. Krydre med salt* og pepper*.

5

Bland ovnsbakte grønnsaker med ferdig perlecouscous, paprika, sitronskall og persille (spar litt til pynt) i en skål (eller i kjelen). Tilsett en skvett olivenolje* og smak til med salt* og pepper*.

6

Anrett perlecouscous og grønnsaker på tallerkener. Topp med halloumi og en klatt sitronrømme. Pynt med resterende persille.