HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumilapper
topBanner
Halloumilapper

Halloumilapper

med kålsalat, asiatisk majones og chili

Prøv denne klassikeren i japansk forkledning; lapper med friske asiatiske smaker i form av vårløk, kål og gulrøtter. Med lime og en smaksrik asiatisk dressing med majones. En frisk middagsrett som er lett å lage og som gir deg en fantastisk smaksopplevelse. Disse japansk-inspirerte halloumilappene blir din nye favorittrett!

Tags:RaskVegetarOne Pan
Allergener:HveteSesamSoyaEggSennepPeanøtterMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutes
20 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Hvitløksflørt

150 g

Kålblanding

20 g

Asiatisk dressing

(InneholderHvete, Sesam, Soya)

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Lime

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtter)

1 pose

Koriander

200 g

Halloumi

(InneholderMelk)

1 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

½ stk

Chili

1 stk

Agurk

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg* (steg 2)

1 dl

Hvetemel* (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3619 kj
Kalorier865 kcal
Fett56.01 g
Mettet fett17.79 g
Karbohydrater49.47 g
Sukker14.99 g
Protein39.6 g
Natrium3.573 mg
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulrot (uskrellet) og halloumi groft. Finhakk vårløk. Fjern frøene og finhakk chili [1/2 stk, 2P]. Skjær agurk i 1 cm store biter.

2

Pisk egg [2 stk | 4 stk] med hvitløksflørt. Bland inn gulrot, halloumi, vårløk og chili. Rør inn hvetemel [1 dl | 2 dl] og en stor klype pepper*.

TIPS: Bruk gjerne hendene dine til å blande.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumiblanding i 5-6 min på hver side, eller til gylden og gjennomstekt. Du får 2 lapper per person. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir på.

4

Skjær lime i båter. Grovhakk peanøtter. Bland en skvett olivenolje med en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt og pepper*. Tilsett kålblanding, agurk og peanøtter. Bland godt.

5

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål. Grovhakk koriander.

6

Anrett halloumilapper og salat på tallerkener. Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebåter på siden.