topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gnocchi og fersk pesto

Gnocchi og fersk pesto

med ovnsbakt brokkoli og frisk salat

Gnocchi og fersk pesto med ovnsbakt brokkoli og frisk salat.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Nøtter
Melk
Egg
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

350 g

Gnocchi

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya, Sennep)

1 pose

Bladpersille

1 pose

Basilikum

½ stk

Hvitløk

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter)

250 g

Brokkoli

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

60 g

Salatblanding

125 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier621 kcal
Energi (kj)2598 kj
Fett28.19 g
Mettet fett5.1 g
Karbohydrater67.61 g
Sukker7.5 g
Protein20.95 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek brokkoli
1

Sett ovnen på 220°C/240°C (varmluft). Skjær brokkoli i 2 cm store buketter. Fordel brokkoli på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt. Stek i 10-12 min, til mør.

Bland salat
2

Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann. Del cherrytomateri to. Skjær agurk i tynne halvmåner. Bland salat, tomat og agurk i en skål.

Tilbered gnocchi
3

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Stek mandler i 3-4 min. Sett mandlene til side. Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme. Tilsett gnocchi og stek i 6-8 min. Vend jevnlig. Krydre med en klype salt og pepper. TIPS: Tilsett mer olivenolje hvis gnocchien fester seg til pannen. Gnocchien trenger ikke kokes før steking.

Lag pesto
4

Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P]. Finhakk basilikum, persille og mandler. Bland hvitløk, basilikum, persille, halvparten av mandlene og halvparten av finrevet ost i en skål. Rør inn olivenolje [2,5 ss | 5 ss] og vann [1 ss | 2 ss]. Smak til med salt og pepper. Tilsett en ekstra skvett vann hvis pestoen er for tykk. TIPS: Desto finere du hakker ingrediensene, jo bedre blander de seg.

Bland balsamico og salat
5

Rett før servering, drypp balsamico over salaten. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.

Server
6

Anrett gnocchi og brokkoli i dype tallerkener. Topp med fersk pesto og strø over resterende finrevet ost. Server salat på siden og topp alt med resterende mandler.