HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGnocchi Og Fersk Pesto
topBanner
Gnocchi og fersk pesto

Gnocchi og fersk pesto

med ovnsbakt brokkoli og frisk salat

Gnocchi og fersk pesto med ovnsbakt brokkoli og frisk salat.

Tags:Under 650 kcalRaskVegetar
Allergener:GlutenNøtterMelkEggSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

350 g

Gnocchi

(InneholderGlutenKan inneholdeSennep, Soya)

1 pose

Bladpersille

1 pose

Basilikum

½ stk

Hvitløk

20 g

Mandler

(InneholderNøtter)

250 g

Brokkoli

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

60 g

Salatblanding

125 g

Cherrytomater

1 stk

Agurk

12 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Vann (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier621 kcal
Energi (kj)2598 kj
Fett28.19 g
Mettet fett5.1 g
Karbohydrater66.86 g
Sukker7.5 g
Protein20.95 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/240°C (varmluft). Skjær brokkoli i 2 cm store buketter. Fordel brokkoli på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Stek i 10-12 min, til mør.

2

Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann. Del cherrytomateri to. Skjær agurk i tynne halvmåner. Bland salat, tomat og agurk i en skål.

3

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Stek mandler i 3-4 min. Sett mandlene til side. Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme. Stek gnocchi og stek i 6-8 min. Vend jevnlig. Krydre med en klype salt* og pepper*. TIPS: Tilsett mer olivenolje hvis gnocchien fester seg til pannen. Gnocchien skal ikke kokes før steking.

4

Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P]. Finhakk basilikum, persille og mandler. Bland hvitløk, basilikum, persille, halvparten av mandlene og halvparten av finrevet ost i en skål. Rør inn olivenolje* [2,5 ss | 5 ss] og vann* [1 ss | 2 ss]. Smak til med salt* og pepper*. Tilsett en ekstra skvett vann* hvis pestoen er for tykk. TIPS: Desto finere du hakker ingrediensene, jo bedre.

5

Like før brokkoli er ferdig, drypp balsamico over salaten. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett en skvett olivenolje* om ønskelig.

6

Anrett gnocchi og brokkoli i dype tallerkener. Topp med pesto og strø over resterende finrevet ost. Server salat på siden og strø over resterende mandler.