
Panert kylling og kremet pasta pleier å være populært både blant barn og voksne, og vi byr på begge deler! Gyllenstekt kylling serveres på en seng av rigatoni i karrisaus med mais og ost, med en rask spinat- og gulrotsalat som tilbehør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
4 g
Curry-On
1 stk
Løk
1 stk
Mais
1 stk
Gulrot
1 stk
Vårløk
30 g
Spinat
300 g
Kyllingbryst
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
15 g
Sennep
(Inneholder: Sennep)
180 g
Rigatoni
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)
1 dl
Spart pastavann
¼ ts
Salt til kjøtt
2 dl
Mel til panering
¼ ts
Salt til panering
1 stk
Egg til panering
1 ss
Olje til steking
½ ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
½ ss
Olje til grønnsaker
½ ts
Salt til pasta

Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok pasta i 11-12 min, eller til 'al dente'.
Spar litt pastavann i en kopp og hell ut resten.
Legg pastaen tilbake i kjelen.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Skjær hvert kyllingbryst i 3 strimler på et eget skjærebrett og krydre med salt.
Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.
Visp egg i en ny dyp tallerken.
Tilsett panko i en tredje dyp tallerken.
Vend kylling først i mel, deretter i egg og til slutt i panko. Legg over på en tallerken.
TIPS: Har du ikke egg, kan du bruke 2 ss melk.

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Stek kylling i 3-4 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.
Legg over på en tallerken med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.
TIPS: Tilsett ekstra olivenolje ved behov.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

I mellomtiden, grovhakk løk.
Skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Hell væske av mais.
Skyll spinat.
Bland spinat, gulrot, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Varm opp olivenolje i en ny stor stekepanne på middels høy varme.
Stek løk og mais i 2-3 min, eller til myknet.
Tilsett Curry-On og stek i 30 sek. Tilsett matfløte, salt og pastavann. La småkoke i 1-2 min, eller til sausen tykner noe.
Sett barneporsjonene til side hvis de ikke liker sennep. Tilsett sennep i resterende saus til de voksne.
Bland inn pasta og finrevet ost i sausen.
TIPS: Tilsett en skvett vann hvis pastaen virker tørr.
VIKTIG: Denne oppskriften bruker halve mengden av enkelte ingredienser - dobbeltsjekk ingredienslisten!

Anrett pasta i skåler og topp med kylling.
Garner med vårløk og server med salat.