Estragontortelloni i fløtesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Estragontortelloni i fløtesaus

Estragontortelloni i fløtesaus

med portobello og spinat

I dag kan vi friste med en pastarett som smaker skikkelig godt og som lages på et kvarter! Finn fram en stor stekepanne og fyll den opp med sopp, løk, fløte, pasta og ost. Vi tilsetter også litt estragon og spinat for ekstra smak, farger og næring. Kos dere!

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Egg
Gluten
Hvete
Selleri
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Sopptortelloni

(Inneholder: Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Fisk, Sennep, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri, Nøtter)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder: Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

1 pose

Estragon

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Hvitløk

150 g

Portobello

1 stk

Løk

30 g

Spinat

(Kan inneholde spor av: Selleri)

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

1 dl

Vann (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier680 kcal
Energi (kj)2846 kj
Fett35.5 g
Mettet fett14.4 g
Karbohydrater64.5 g
Sukker11.2 g
Protein24.1 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Grovhakk portobello.

Skjær løk i tynne, halve skiver.

Finhakk eller press hvitløk. 

Lag pasta i fløtesaus
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek portobello og løk i 3-4 min, eller til mykt og brunet.

Tilsett hvitløk og stek i 30 sek.

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], grønnsaksbuljong, soyasaus [1/2 pose, 2P], tortelloni, finrevet ost og vann [1 dl | 2 dl].

La putre i 1-2 min, eller til sausen har tyknet og tortelloni er 'al dente'.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Tilsett spinat og estragon
3

I mellomtiden, riv estragonblad grovt.

Skyll spinat.

Når sausen er ferdig, rett før servering, rør inn spinat og estragon.

Server
4

Anrett tortelloni i fløtesaus i skåler.