topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chili- og soyastekt torsk

Chili- og soyastekt torsk

med kokosris og saftig mangosalsa

En enkel og veldig spennende hverdagsrett med herlige smaker som passer perfekt til deg på farten. Vi steker fisken før den får lov til å godgjøre seg i en søt og syrlig saus med lime og chili. Vi lager også kremet kokosris, som garantert blir en favoritt! Vi lokker også med en fantastisk mangosalsa med paprika, som er både smakfull og som ser veldig flott ut!

Tags:
Rask
Sterk
Melkefri
Allergener:
Fisk
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Basmatiris

100 ml

Kokosmelk

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

1 pose

Koriander

½ stk

Mango

½ stk

Rød chili

40 g

Søt chilisaus

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

½ stk

Lime

1 stk

Paprika

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Vann (steg 5)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier656 kcal
Energi (kj)2745 kj
Fett15.9 g
Mettet fett9 g
Karbohydrater88.3 g
Sukker27.2 g
Protein32 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok kokosris
1

Kok opp en kjele med kokosmelk [1/2 pakke, 2P] og vann [3 dl | 6 dl].

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts], og senk til lav varme. La putre under lokk i 10 min. Skru av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert. 

Forbered frukt og grønt
2

Skjær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tynne biter.

Finhakk paprika og chili [1/2 stk, 2P].

Grovhakk koriander.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

Lag mangosalsa
3

Bland mango, paprika, koriander, chili og en skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt.

TIPS: Smak til med chili - det er sterkt.

Stek fisk
4

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme når risen har 5 min igjen.

Stek fisk i 2-4 min på hver side, til gjennomstekt. Krydre med en klype salt og pepper.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Tilsett saus
5

Ta stekepannen av varmen og tilsett søt chilisaus, soyasaus, en skvett limesaft og vann [1 ss | 2 ss].

Vend fisken forsiktig i sausen.

Server
6

Anrett kokosris og torsk i dype tallerkener.

Øs over resterende søt chilisaus fra pannen.

Topp med mangosalsa.

Server limebåter på siden.