HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChili Og Soyastekt Torsk
topBanner
Chili- og soyastekt torsk

Chili- og soyastekt torsk

med kokosris og saftig mangosalsa

En enkel og veldig spennende hverdagsrett med herlige smaker som passer perfekt til deg på farten. Vi steker fisken før den får lov til å godgjøre seg i en søt og syrlig saus med lime og chili. Vi lager også kremet kokosris, som garantert blir en favoritt! Vi lokker også med en fantastisk mangosalsa med paprika, som er både smakfull og som ser veldig flott ut!

Tags:RaskSterk
Allergener:FiskHveteSoyaGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Basmatiris

100 ml

Kokosmelk

250 g

Torsk

(InneholderFisk)

1 pose

Koriander

½ stk

Mango

½ stk

Rød chili

40 g

Søt chilisaus

25 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya, Gluten)

½ stk

Lime

1 stk

Paprika

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

2 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Vann (steg 5)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier661 kcal
Energi (kj)2764 kj
Fett16.3 g
Mettet fett9.1 g
Karbohydrater89.41 g
Sukker28.2 g
Protein33.39 g
Natrium0.1 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med kokosmelk [1/2 pakke, 2P] og vann [2 dl | 4 dl]. Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts], og senk til lav varme. La putre under lokk i 15 min. Skru av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert.

2

Skjær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tynne biter. Finhakk paprika og chili [1/2 stk, 2P]. Grovhakk koriander. Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

3

Bland mango, paprika, koriander, chili og en skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt. TIPS: Smak til med chili - det er sterkt.

4

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme når risen har 5 min igjen. Stek fisk i 2-4 min på hver side, til gjennomstekt. Krydre med en klype salt og pepper. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

5

Ta stekepannen av varmen og tilsett søt chilisaus, soyasaus og vann [1 ss | 2 ss]. Vend fisken forsiktig i sausen.

6

Anrett kokosris og torsk i dype tallerkener. Øs over resterende søt chilisaus fra pannen. Topp med mangosalsa. Server limebåter på siden.