HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChar Siu Inspirert Kjøttdeig
topBanner
Char siu-inspirert kjøttdeig

Char siu-inspirert kjøttdeig

med hoisinnudler og stekte grønnsaker

Denne spennende asiatiske retten er laget av vår profesjonelle kokk, Sophie. Med denne oppskriften har hun laget en smakfull fortolkning av den kinesiske klassikeren char siu, og den skuffer ikke! Smak til grønnsaker og kjøttdeig med soyasaus, hoisinsaus, hvitløk og ingefær, servert med nudler. Topp med peanøtter og chili for en perfekt smaksopplevelse.

Tags:RaskMelkefri
Allergener:HveteSoyaGlutenSesamPeanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya, Gluten)

250 g

Kjøttdeig

150 g

Fullkornsnudler

(InneholderHvete, Gluten)

1 stk

Rød chili

2 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

30 g

Hoisinsaus

(InneholderHvete, Soya, Gluten, Sesam)

20 g

Saltede peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdeSesam, Nøtter)

1 stk

Rødløk

2 stk

Gulrot

1 stk

Pak choi

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 5)

½ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier749 kcal
Energi (kj)3134 kj
Fett31.11 g
Mettet fett10.1 g
Karbohydrater73.56 g
Sukker25.7 g
Protein40.21 g
Natrium50 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skjær rødløk i tynne, halve skiver.

Skjær gulrot (uskrellet) i tynne staver. 

Grovhakk pak choi.

Press eller finhakk hvitløk. 

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Skjær chili i tynne skiver.

2

Kok opp en kjele med saltet vann.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek rødløk og gulrot i 3-4 min.

3

Tilsett pak choi, ingefær, hvitløk og salt [1/2 ts | 1 ts] og stek i 1 min. Overfør til en skål og sett til side.

4

Kok nudler i 1-2 min. 

Spar litt nuddelvann [1/2 dl | 1 dl]. Hell av resten av vannet.

Tilsett hoisinsaus og nuddelvann i kjelen med nudler og bland godt.

5

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i stekepannen på middels høy varme.

Stek kjøttdeig i 3-4 min.

Senk til lav varme. Tilsett soyasaus, grønnsaker og nudler, og bland godt. Smak til med salt og pepper.

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

6

Anrett nudler, grønnsaker og kjøttdeig i dype tallerkener.

Topp med peanøtter og chili.