25 ml
Soyasaus
(InneholderHvete, Soya, Gluten)250 g
Kjøttdeig
150 g
Fullkornsnudler
(InneholderHvete, Gluten)1 stk
Pak choi
1 stk
Rød chili
2 stk
Hvitløk
½ stk
Ingefær
30 g
Hoisinsaus
(InneholderHvete, Soya, Gluten, Sesam)20 g
Peanøtter
1 stk
Rødløk
2 stk
Gulrot
Skjær rødløk i tynne halve skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i staver. Grovhak pak choi. Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Skjær chili i tynne skiver.
Kok opp vann i en stor gryte med en klype salt*. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middelshøy varme. Stek rødløk og gulrot i 3-4 min, eller til de er myke.
Tilsett pak choi, ingefær, hvitløk og en god klype salt* og stek i 1 min i samme stekepanne. Overfør til en skål og sett til side.
Tilsett nudler til det kokende vannet*, og kok i 3-4 min. Ta vare på en del av nuddelvannet [1/2 dl | 1 dl]. Hell resten av vannet fra. Tilsett hoisinsaus og det målte nuddelvannet i gryten med nudler og bland godt.
Varm en skvett olivenolje* i samme stekepanne som før. Stek oksekjøtt i 3-4 min, eller til det er brunt og litt sprøtt. Senk til lav varme. Tilset soyasaus, grønnsaker og nudler, og bland sammen. Smak til med chili, salt* og pepper*.
Anrett nudler, grønnsaker og oksekjøtt i dype tallerkener. Toppes med peanøtter og chili.