HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChar Siu Inspirert Kjøttdeig
topBanner
Char siu-inspirert kjøttdeig

Char siu-inspirert kjøttdeig

med fullkornsnudler, pak choi og peanøtter

Tags:Rask
Allergener:SoyaglutenSesamPeanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Soyasaus

(InneholderSoya, gluten)

250 g

Kjøttdeig

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholdergluten)

200 g

Pak choi

1 stk

Chili

2 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

20 g

Hoisinsaus (vegetarisk)

(InneholderSoya, gluten, Sesam)

1 stk

Peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdesesam, nøtter)

2 stk

Rødløk

Gulrot

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier579.36 kcal
Energi (kj)2424.0422 kj
Fett18.0732 g
Mettet fett7.6 g
Karbohydrater68.1352 g
Sukker21.6 g
Protein37.143 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skjær rødløk i tynne halve skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i staver. Grovhak pak choi. Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Skjær chili i tynne skiver.

2

Kok opp vann i en stor gryte med en klype salt*. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middelshøy varme. Stek rødløk og gulrot i 3-4 min, eller til de er myke.

3

Tilsett pak choi, ingefær, hvitløk og en god klype salt* og stek i 1 min i samme stekepanne. Overfør til en skål og sett til side.

4

Tilsett nudler til det kokende vannet*, og kok i 3-4 min. Ta vare på en del av nuddelvannet [1/2 dl | 1 dl]. Hell resten av vannet fra. Tilsett hoisinsaus og det målte nuddelvannet i gryten med nudler og bland godt. 


5

Varm en skvett olivenolje* i samme stekepanne som før. Stek oksekjøtt i 3-4 min, eller til det er brunt og litt sprøtt. Senk til lav varme. Tilset soyasaus, grønnsaker og nudler, og bland sammen. Smak til med chili, salt* og pepper*.

6

Anrett nudler, grønnsaker og oksekjøtt i dype tallerkener. Toppes med peanøtter og chili.