Char siu-inspirert kjøttdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Char siu-inspirert kjøttdeig

Char siu-inspirert kjøttdeig

med fullkornsnudler, pak choi og peanøtter

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

250 g

Kjøttdeig av storfe

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Pak choi

1 stk

Rød chili

2 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

30 g

Hoisinsaus

20 g

Peanøtter

1 stk

Rødløk

2 stk

Gulrot

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier579 kcal
Energi (kj)2424 kj
Fett18.07 g
Mettet fett7.6 g
Karbohydrater68.14 g
Sukker21.6 g
Protein37.14 g
Natrium0 mg

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Skjær rødløk i tynne halve skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i staver. Grovhak pak choi. Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Skjær chili i tynne skiver.

Kok vann
2

Kok opp vann i en stor gryte med en klype salt*. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middelshøy varme. Stek rødløk og gulrot i 3-4 min, eller til de er myke.

Stek grønnsaker
3

Tilsett pak choi, ingefær, hvitløk og en god klype salt* og stek i 1 min i samme stekepanne. Overfør til en skål og sett til side.

Kok nudler
4

Tilsett nudler til det kokende vannet*, og kok i 3-4 min. Ta vare på en del av nuddelvannet [1/2 dl | 1 dl]. Hell resten av vannet fra. Tilsett hoisinsaus og det målte nuddelvannet i gryten med nudler og bland godt. 


Stek oksekjøtt
5

Varm en skvett olivenolje* i samme stekepanne som før. Stek oksekjøtt i 3-4 min, eller til det er brunt og litt sprøtt. Senk til lav varme. Tilset soyasaus, grønnsaker og nudler, og bland sammen. Smak til med chili, salt* og pepper*.

Servér
6

Anrett nudler, grønnsaker og oksekjøtt i dype tallerkener. Toppes med peanøtter og chili.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image