
Prøv våre vegetarstrimler! Vegetarstrimlene cajun-krydres og tilbehøret består av en skikkelig raus mengde ovnsbakte grønnsaker – løk, gulrot, potet, mais og spinat. Retten toppes med rømmedressing laget med hvitløk og lime. Et knallgodt alternativ til den klassiske kebaben!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Koriander
1 stk
Sitrusfrukt
4 g
Panamat
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
30 g
Spinat
500 g
Poteter
½ stk
Hvitløk
1 boks
Mais
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
200 g
Vegansk kebab
(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)
¼ ts
Salt til grønnsaker

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær løk i 2 cm båter.
Skjær gulrot og potet (uskrelt) i 2 cm biter.

Overfør grønnsaker til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med Panamat, salt og en klype pepper. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne.

I mellomtiden, skyll spinat.
Hell væske fra mais.
Når grønnsakene har 10 min igjen av steketiden, overfør mais til stekebrettet og sett brettet tilbake i ovnen.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegansk kebab, Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper i 3-4 min, eller til brunet.

I mellomtiden, skjær lime i to.
Finhakk eller press hvitløk. Finhakk koriander.
Bland rømme, hvitløk, limesaft og en klype salt og pepper i en liten skål.
Når grønnsakene er ferdig i ovnen, bland spinat sammen med grønnsakene på stekebrettet.

Anrett grønnsaker på tallerkener.
Topp med vegansk kebab og en klatt limedressing.
Pynt med koriander.

