
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Panamat
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 stk
Pizzadeig
(Inneholder: Hvete, Gluten)
50 g
Mozzarella, strimlet
(Inneholder: Melk)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder: Sulfitter, Sennep)
1 stk
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Grønn tomat
2 stk
Hvitløk
195 g
Hakkede tomater m. hvitløk & løk

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær rødløk i tynne, halve skiver. Finhakk hvitløk.

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 2-4 min, eller til brunet.

Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvitløk og panamat, og stek i 1-2 min, eller til lett tyknet. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Rull pizzadeig (og medfølgende bakepapir) ut på et stekebrett. Fordel kjøttsaus på deigen, og topp med rødløk. Drypp over BBQ-saus, og dryss over revet mozzarella. Bak pizza i ovnen i 14-16 min. TIPS: Hold et godt øye med pizzaen så den ikke brenner seg!

Finhakk tomater. Bland en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper* i en skål.

Skjær pizza i passende stykker. Topp med grønn tomat.

