Våre matkasserHjelpGavekort
Balsamicomarinert svinekam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Balsamicomarinert svinekam

Balsamicomarinert svinekam

med gresk salatost og oreganoyoghurt

Tags:
Rask
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

25 ml

Balsamico

1 pose

Oregano

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløk

100 g

Gresk salatost

(Inneholder Melk)

100 g

Couscous

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Grønnsaksbuljong

½ stk

Sitron

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

2 ss

Olivenolje (steg 2)

1 ts

Sukker (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier741 kcal
Energi (kj)3102 kj
Fett33.65 g
Mettet fett13.7 g
Karbohydrater49.07 g
Sukker10.2 g
Protein54.13 g
Natrium0 mg

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag couscous
1

Kok opp en kjele med vann* [2,5 dl | 5 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett couscous og en skvett olivenolje*, og rør godt. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert. Rør godt med en gaffel. Plukk og finhakk oregano (spar litt til pynt). Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter.

Bland marinade
2

Skjær svinekam i 1-2 cm stykker (2 per pers.) og krydre med en klype salt* på begge sider. Bland balsamico, olivenolje* [2 ss | 4 ss], sukker* [1 ts | 2 ts], en klype salt* og pepper* og halvparten av oregano i en liten skål.

Brun kjøtt
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek svinekam i 1-2 min på hver side, og sett til side på en tallerken. Senk til middels varme, tilsett marinade i stekepannen og stek i 1 min. Tilsett svinekjøtt tilbake i stekepannen og bland med marinade til dekket. Ta stekepannen av varmen og la hvile til servering.

Bland oreganoyoghurt
4

Bland yoghurt, en klype oregano og en skvett sitronsaft i en liten skål. Smak til med salt* og pepper*. Skjær agurk og tomat i 2 cm terninger. Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i tynne skiver. Skjær gresk salatost i 1 cm terninger.

Bland salat
5

Bland couscous, grønnsaker, gresk salatost, en skvett sitronsaft og en skvett olivenolje* i en stor skål. Skjær svinekam i 1 cm tynne skiver.

Server
6

Anrett couscoussalat på tallerkener og topp med svinekjøtt og all balsamicomarinaden. Server med en klatt oreganoyoghurt og pynt med en klype oregano.