Våre matkasserHjelpGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk svinewok

Asiatisk svinewok

med fargerik grønnsaksris og fersk koriander

Mørt svinekjøtt får en fantastisk smak av å bli stekt med asiatisk woksaus. Vi lager også en luftig grønnsaksris med pak choi og gulrot, som pyntes med peanøtter og sitronbåter.

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

2 stk

Gulrot

150 g

Basmatiris

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

1 pose

Koriander

50 g

Svart sesammajones

(Inneholder Sennep, Soya, Gluten, Hvete, Sesam, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier747 kcal
Energi (kj)3124 kj
Fett26.35 g
Mettet fett3.8 g
Karbohydrater79.85 g
Sukker18.7 g
Protein45.51 g
Natrium0 mg

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt* [1/2 ts | 1 ts], rør rundt og kok under lokk på middels lav varme i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket!

Forbered råvarer
2

Rens pak choi og skjær i tynne skiver på langs. Riv gulrot grovt. Riv limeskall [1/4 ts | 1/2 ts] og skjær lime i båter. Skjær svinekam i 3 x 3 cm store skiver på et eget skjærebrett.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek pak choi og gulrot i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål og sett til side.

Stek svinekjøtt
4

Stek svinekjøtt i samme stekepanne i 3-4 min. Ta pannen av varmen når kjøttet er gjennomstekt og tilsett asiatisk woksaus, en skvett vann* og en skvett limesaft. La det bli gjennomvarmet i pannen.

Bland grønnsaksris
5

Grovhakk koriander. Rør rundt i risen med en gaffel. Bland deretter pak choi, gulrot og limeskall i kjelen med ris.

Server
6

Anrett grønnsaksris på tallerkener og topp med svinekjøtt. Øs over resterende saus fra stekepannen og pynt med koriander. Server svart sesammajones og limebåter ved siden av.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image