HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Inspirert Nuddelsalat
topBanner
Asiatisk-inspirert nuddelsalat

Asiatisk-inspirert nuddelsalat

med pulled beans og knasende peanøtter

I dag har vi en herlig vegetarmiddag på menyen med nøye utvalgte ingredienser som gir en deilig smak av Asia. Gjennom blant annet nudler, bønner, agurk, lime og chili skapes en balanse mellom det salte, fyldige og syrlige. Peanøtter passer perfekt som topping.

Tags:RaskVegetar
Allergener:PeanøtterGlutenSoyaSesamSulfitterEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Hvitløk

½ g

Chiliflak

20 g

Saltede peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdeSesam, Nøtter)

25 ml

Soyasaus

(InneholderGluten, Soya)

½ stk

Lime

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderGluten, Soya, Sesam, Sulfitter)

½ stk

Rødløk

1 stk

Agurk

150 g

Fullkornsnudler

(InneholderGluten)

1 stk

Paprika

240 g

Pulled beans

(InneholderGluten, Soya, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 4)

1 ts

Sukker (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier744 kcal
Energi (kj)3111 kj
Fett23.1 g
Mettet fett3.3 g
Karbohydrater85.46 g
Sukker22.7 g
Protein43.7 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet vann*. Finhakk eller press hvitløk. Skjær lime [½ stk, 2P] i båter. Bland pulled beans, soyasaus, hvitløk, asiatisk woksaus, sukker* [1 ts | 2 ts] og saften fra én limebåt i en skål. Bland godt. TIPS: Vannet bør være like salt som sjøvann.

2

Skjær agurk i 1 cm staver. Fjern frøene og skjær paprika i tynne staver. Del rødløk [½ stk, 2P] i to og skjær i tynne skiver. Bland paprika, agurk og rødløk i en skål.

3

Kok nudler i 1-2 min, til myke. Spar litt nuddelvann* [½ dl | 1 dl]. Hell av resten av vannet og skyll nudlene under kaldt vann*.

4

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek pulled beans med en klype salt og pepper* i 3-4 min. Tilsett nudler og nudlevann* og varm i ytterligere 2-3 min.

5

Tilsett grønnsakene i stekepannen og bland godt.

6

Anrett nudler, pulled beans og grønnsaker i dype tallerkener. Topp med peanøtter og en klype chiliflak. Server resterende limebåter på siden. TIPS: Smak til med chili - det er sterkt.