topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk vegetardeigtaco

Amerikansk vegetardeigtaco

med rødkålslaw og vårløktopping

Taco, enkel, rask og supergod er nøkkelordene for denne middagen. Vi tar inn litt amerikanske elementer og fyller tortillabrødene med en stekt cajun-krydret vegetarblanding med en fyldig saus med smak av sennep, srirachakremet rødkål og frisk tomat og vårløk. Kos dere!

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Sennep
Sulfitter
Soya
Bygg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

50 g

Vegansk srirachamajones

1 stk

Vårløk

7.5 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

1 stk

Løk

2 stk

Tomat

150 g

Rødkål

5 g

Tex-Mex

2 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Vann* (steg 2)

2 ss

Ketchup (steg 3)

½ dl

Vann (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier806 kcal
Energi (kj)3371 kj
Fett38.5 g
Mettet fett4.4 g
Karbohydrater80.4 g
Sukker23.5 g
Protein27.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Stek grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) dersom du ikke har mikro.

Skjær løk i tynne halve skiver.

Riv gulrot (uskrelt) grovt. 

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, gulrot, løk, salt [1/2 ts | 1 ts], Ay Cajun-ba og Tex-Mex i 4-5 min, eller til lett brunet.

Lag rødkålslaw
2

I mellomtiden, grovhakk tomat.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Pisk srirachamajones, vann [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål.

Bland inn rødkål.

Varm tortilla
3

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek. Har du ikke mikro, pakk tortilla inn i folie og varm i forvarmet ovn i 4-5 min.

Tilsett ketchup [2 ss | 4 ss], sennep [1/2 pose, 2P], worcestersaus og vann [1/2 dl | 1 dl] til stekepannen.

La putre under omrøring i 1 min, til det begynner å tykne. Krydre med en klype salt og pepper.

Server
4

Fyll tortilla med vegetardeig, kremet rødkål, tomater og vårløk.