HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerikansk Sloppy Joe
topBanner
Amerikansk Sloppy Joe

Amerikansk Sloppy Joe

med rødkålsslaw og pommes frites

"Sloppy Joe" er en amerikansk baguette-aktig rett med kjøttdeig og løk. I dag skal vi lage en ekte Sloppy Joe med kjøttdeig, løk, rødkål og hjemmelagde pommes frites til! Dette blir garantert en ny favoritt.

Tags:EnkelBarnevennlig
Allergener:EggGlutenMelkSoyaSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Briochebrød

(InneholderEgg, Gluten, MelkKan inneholdeSesam, Soya)

250 g

Kjøttdeig

½ stk

Vårløk

50 g

Ketchup

15 g

Worcestersaus

(InneholderGluten, Soya, Sennep)

6 g

Sennep

(InneholderSennep)

500 g

Poteter

75 g

Rødkål

25 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 3)

½ ss

Vann* (steg 2)

1 ss

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier903 kcal
Energi (kj)3780 kj
Fett38.84 g
Mettet fett11.4 g
Karbohydrater98.64 g
Sukker29.4 g
Protein39.27 g
Natrium50 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt* og pepper*, drypp over en skvett olivenolje* og bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.

2

Skjær vårløk [1/2 stk, 2P] i tynne skiver og separer det hvite fra det grønne. Bland majones, vann* [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt* og pepper* i en skål. Tilsett rødkål og bland godt.

3

Varm opp en skvett olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek det hvite av vårløken, kjøttdeig og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] i 4-5 min, til brunet. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

4

Tilsett ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], worcestersaus og vann* [1 ss | 2 ss] under omrøring. La putre i 1 min, til lett tyknet. Smak til med salt* og pepper*. Ta stekepannen av varmen og sett til side under lokk frem til servering.

5

Plasser burgerbrød direkte på rist i ovnen når potetene har 4 min igjen av tiden i ovnen. Bak i 3-4 min, til gjennomvarme.

6

Skjær burgerbrød i to. Fyll burger med kjøttdeig og topp med rødkålsslaw. Strø det grønne av vårløken over og lukk burgerbrødet. Server pommes frites og resterende rødkålsslaw ved siden av.