"Sloppy Joe" er en amerikansk baguette-aktig rett med kjøttdeig og løk. I dag skal vi lage en vegetarisk Sloppy Joe med vegetardeig, løk, rødkål, gulrot og hjemmelagde pommes frites til! Dette blir garantert en ny favoritt.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
1 stk
Vårløk
75 g
Rødkål
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
7.5 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
2 stk
Worcestersaus
(Inneholder Soya)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
1 stk
Gulrot
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
10 g
Sriracha
1 ss
Olivenolje (steg 3)
1 ss
Vann (steg 4)
2 ss
Ketchup (steg 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i staver.
Fordel på et stekebrett [2 trays, 4P] med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne.
I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver, og skill det hvite fra det grønne.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Bland majones og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en liten skål.
Bland halvparten av srirachamajones og en skvett vann i en liten skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Bland rødkål, gulrot og halvparten av srirachamajonesen i en mellomstor skål.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.
Stek det hvite av vårløken og vegetardeig krydret med Ay Cajun-ba i 4-5 min, til lett brunet.
Senk til middels lav varme og rør inn ketchup [2 ss | 4 ss], sennep [1/2 pakke, 2P], worcestersaus og vann [1 ss | 2 ss]. Smak til med en klype salt og pepper. Fjern fra varmen og dekk til med lokk.
Legg briochebrød på en rist og varm i 3-4 min, til gjennomvarme.
Del burgerbrød i to og smør bunnen med resterende srirachamajones.
Fyll med vegetardeig og rødkålslaw.
Strø litt av den grønne vårløken over burgeren og resten over potetene.
Server poteter og resterende rødkålslaw på siden.