topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk "Sloppy Joe"

Vegetarisk "Sloppy Joe"

med rødkålsslaw og ovnsbakte potetbåter

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

"Sloppy Joe" er en amerikansk baguette-aktig rett med kjøttdeig og løk. I dag skal vi lage en ekte Sloppy Joe med kjøttdeig, løk, rødkål, gulrot og hjemmelagde pommes frites til! Dette blir garantert en ny favoritt.

Tags:
Vegetar
Enkel
Klimasmart
Allergener:
Gluten
Bygg
Soya
Sennep
Egg
Melk
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Vårløk

75 g

Rødkål

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

6 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya, Gluten, Bygg, Sennep)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

1 ss

Vann (steg 4)

2 ss

Ketchup (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier883 kcal
Energi (kj)3695 kj
Fett38 g
Mettet fett5.2 g
Karbohydrater105.1 g
Sukker23.8 g
Protein29.4 g
Natrium148.5 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm båter.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne. 

Lag rødkålslaw
2

Skjær vårløk i tynne skiver, og skill det hvite fra det grønne.

Riv gulrot (uskrellet) grovt.

Visp sammen halvparten av srirachamajonesen med en skvett vann til dressingskonsistens. Krydre med en klype salt og pepper. Rør inn rødkål og gulrot.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.

Stek det hvite av vårløken og vegetardeig krydret med Ay Cajun-ba i 4-5 min, til lett brunet.

Lag saus
4

Senk til middels lav varme og rør inn ketchup [2 ss | 4 ss], sennep [½ pakke, 2P], worcestersaus og vann [1 ss | 2 ss]. Smak til med en klype salt og pepper. Fjern fra varmen og dekk til med lokk.

Varm briochebrød
5

Når potetene har 4 min igjen, legg briochebrød på en rist og varm i 3-4 min.

Servér
6

Del burgerbrød i to og smør bunnen med resterende majones.

Fyll med vegetardeig og rødkålslaw.

Strø litt av det grønne av vårløken over burgeren og resten over potetene.

Server poteter og resterende rødkålslaw på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image