topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pizza

Vegetarisk pizza

med ovnsbakte grønnsaker og fersk ruccola

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Her frister vi med en herlig oppskrift på en smakfull vegetarpizza med ovnsbakt squash og paprika, som får en ekstra god smak av å bli krydret med vår egen krydderblanding, Hvitløksflørt. Vi topper pizzaen med fersk rødløk og kremet mozzarella, med ruccola til.

Tags:
Vegetar
Enkel
Klimasmart
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Pizzadeig

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 boks

Tomatpure

40 g

Ruccola

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

1 stk

Rødløk

1 stk

Paprika

1 stk

Squash

4 g

Hvitløksflørt

1 stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 3)

2 ss

Vann (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 1)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

½ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier892 kcal
Energi (kj)3732 kj
Fett33.8 g
Mettet fett7.8 g
Karbohydrater104.78 g
Sukker14.6 g
Protein25.93 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Bak grønnsaker
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær squash i 1 cm skiver på skrå. 

Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter.

Fordel squash og paprika på et stekebrett [2 stk, 2P] med bakepapir. Drypp olivenolje [1 ss | 2 ss] over, og krydre med Hvitløksflørt, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. Bak i 10 min.

Forbered grønnsaker
2

Skjær rødløk i tynne skiver.

Finhakk eller press hvitløk.

Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann.

Forbered tomatpuré
3

Bland tomatpuré, hvitløk, salt [1/2 ts | 1 ts] og vann [2 ss | 4 ss] i en skål.

Lag pizza
4

Når grønnsaker er ferdig i ovnen, overfør til en tallerken.

Rull pizzadeig ut på det oppvarmede stekebrettet med bakepapir fra grønnsakene. Smør tomatpuré på deigen. Fordel paprika, squash og rødløk i et jevnt lag utover deigen. Strø over mozzarella. Drypp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] over toppen.

Stek i ovnen i 10-13 min, eller til deigen er gyllen og osten bobler.

Klargjør pizza
5

Topp pizza med ruccola, olivenolje [1 ss | 2 ss] og en klype salt rett før servering.

Server
6

Overfør pizza til et brett og skjær i stykker. 

Server resterende ruccola på siden.