Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
Halloumi! Osten som ikke smelter når du steker den - perfekt i en burger! Smør briochebrødet med majones, og krydre burgeren med en lekker salsa. Vi skal også lage pommes frites og en smakfull agurksalat. Nyt smaken av koriander og rødløk, og send smaksløkene helt til topps med denne friske burgeren.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pose
Mynte
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
25 ml
Hvitvinseddik
2 stk
Briochebrød
1 stk
Halloumi
30 g
Salatblanding
500 g
Poteter
40 g
Aioli
3 ts
Sukker (steg 3)
1 dl
Vann (steg 3)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrellet) i 1/2 cm tykke staver, til pommes frites.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland sammen.
Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne og sprø.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Skjær agurk i små biter.
Finhakk mynte.
Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann.
Varm opp sukker [1 ss | 2 ss], hvitvinseddik og vann [1 dl | 2 dl] i en liten kjele.
Når sukkeret er oppløst, tilsett rødløk og la putre i 2 min.
Ta rødløk ut av kjelen og legg i en skål. La eddikblandingen bli redusert til en tykke sirup i kjelen.
Tilsett agurk og mynte i skålen med rødløk. La sirupen avkjøles og hell over grønnsakene i skålen.
Varm burgerbrødene i ovnen i 3-4 min.
Skjær halloumi i skiver (2 skiver per person).
Varm opp en mellomstor stekepanne med en skvett vann på middels høy varme.
Stek halloumi i 2-3 min på hver side.
Smør burgerbrød med aioli.
Bygg burger med salat, halloumi og syltet grønnsakssalsa.
Server pommes frites og resterende grønnsakssalsa på siden.