Vegetarisk halloumiburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk halloumiburger

Vegetarisk halloumiburger

med pommes frites og syltet grønnsakssalsa

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Halloumi! Osten som ikke smelter når du steker den - perfekt i en burger! Smør briochebrødet med majones, og krydre burgeren med en lekker salsa. Vi skal også lage pommes frites og en smakfull agurksalat. Nyt smaken av koriander og rødløk, og send smaksløkene helt til topps med denne friske burgeren.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg
Gluten
Milk
Hvede
Senf

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose

Mynte

1 stk

Rødløk

1 stk

Agurk

25 ml

Hvitvinseddik

2 stk

Briochebrød

1 stk

Halloumi

30 g

Salatblanding

500 g

Poteter

40 g

Aioli

Ikke inkludert i matkassen din

3 ts

Sukker (steg 3)

1 dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1025 kcal
Energi (kj)4287 kj
Fett50.8 g
Mettet fett23.2 g
Karbohydrater101.7 g
Sukker23.8 g
Fiber4.8 g
Protein39.2 g

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skjær poteter (uskrellet) i 1/2 cm tykke staver, til pommes frites. 

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland sammen. 

Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gylne og sprø. 

Forbered grønnsaker
2

Skjær rødløk i tynne skiver. 

Skjær agurk i små biter. 

Finhakk mynte. 

Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann.

Sylt rødløk
3

Varm opp sukker [1 ss | 2 ss], hvitvinseddik og vann [1 dl | 2 dl] i en liten kjele. 

Når sukkeret er oppløst, tilsett rødløk og la putre i 2 min.

Lag syltet grønnsakssalsa
4

Ta rødløk ut av kjelen og legg i en skål. La eddikblandingen bli redusert til en tykke sirup i kjelen. 

Tilsett agurk og mynte i skålen med rødløk. La sirupen avkjøles og hell over grønnsakene i skålen.

Stek halloumi
5

Varm burgerbrødene i ovnen i 3-4 min. 

Skjær halloumi i skiver (2 skiver per person). 

Varm opp en mellomstor stekepanne med en skvett vann på middels høy varme. 

Stek halloumi i 2-3 min på hver side.

Servér
6

Smør burgerbrød med aioli. 

Bygg burger med salat, halloumi og syltet grønnsakssalsa. 

Server pommes frites og resterende grønnsakssalsa på siden.