topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumiburger

Halloumiburger

med pommes frites og syltet grønnsakssalsa

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Halloumi! Osten som ikke smelter når du steker den - perfekt i en burger! Smør briochebrødet med aioli, og krydre burgeren med en lekker syltet grønnsakssalsa. På siden serverer vi en god porsjon pommes frites. Send smaksløkene helt til topps med denne friske burgeren.

Tags:
Vegetar
Klimasmart
Allergener:
Sulfitter
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose

Mynte

1 stk

Rødløk

1 stk

Agurk

25 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

1 stk

Halloumi

(Inneholder Melk)

30 g

Salatblanding

500 g

Poteter

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

3 ts

Sukker (steg 3)

1 dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1051 kcal
Energi (kj)4396 kj
Fett52.1 g
Mettet fett23.2 g
Karbohydrater102.4 g
Sukker24 g
Protein41.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). 

Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm tynne pommes frites. 

Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland sammen. 

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og sprø. 

Forbered grønnsaker
2

Skjær rødløk i tynne skiver. 

Skjær agurk i små biter. 

Finhakk mynte. 

Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P] i et dørslag under kaldt vann.

Sylt rødløk
3

Varm opp sukker [3 ss | 6 ss], hvitvinseddik og vann [1 dl | 2 dl] i en liten kjele. 

Når sukkeret er oppløst, tilsett rødløk og la putre i 2 min.

Lag syltet grønnsakssalsa
4

Ta rødløk ut av kjelen og legg i en skål. La eddikblandingen hvile i 5-7 min, til du får en tykk sirup i kjelen. 

Tilsett agurk og mynte i skålen med rødløk. La sirupen avkjøles og hell over grønnsakene i skålen.

Stek halloumi
5

Skjær halloumi i skiver (2 skiver per person). 

Varm opp en stor stekepanne med en skvett olivenolje på middels høy varme. Stek halloumi i 2-3 min på hver side.

Del burgerbrød i to og varm i ovnen i 3-4 min. 

Server
6

Smør burgerbrød med aioli. 

Bygg burger med salat, halloumi og syltet grønnsakssalsa. 

Server pommes frites og resterende grønnsakssalsa på siden.