Vegetarian lentil bolognese tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarian lentil bolognese tortelloni

Vegetarian lentil bolognese tortelloni

with italian style cheese and fresh oregano

Tags:
Vegetar
Allergener:
Gluten
Milk
Hvede
Egg
Celery
Soja

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Spinat og ricotta tortelloni

50 g

Røde linser

½ stk

Tomatpure

4 g

Grønnsaksbuljong

4 g

Hvitløksflørt

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Worcestersaus

1 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

½ stk

Løk

150 ml

Matfløte

20 g

Italiensk hardost, flak

1 stk

Oregano

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

½ ts

Salt (steg 3)

1.5 dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier790 kcal
Energi (kj)3304 kj
Fett32.6 g
Mettet fett13.8 g
Karbohydrater89.9 g
Sukker21.3 g
Fiber10.7 g
Protein28.9 g
Natrium556.5 mg
Calcium0.5 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6