Prøv smaker fra hele verden

Saftige burgeroppskrifter

Det blir ikke bedre enn en digg, saftig burger. Hvis du er enig, er du på rett sted. Her kan du utforske våre saftige burgeroppskrifter. Enten du foretrekker en klassisk hamburger, kyllingburger, eller en vegetarburger, har vi burgeroppskriftene du ønsker.

Våre beste tips til en digg burger

Få hjelp til å lage en saftig, hjemmelaget burger med HelloFresh

På jakt etter verdens beste hjemmelaget hamburger? Hos HelloFresh tar vi burgere ganske så seriøst. Så hvis du leter etter appetittvekkende hamburgeroppskrifter eller smakfulle plantebaserte varianter har du kommet til rett sted. Våre erfarne kokker kommer kontinuerlig med deilige håndverks- og gourmetburgere som er inspirert av ulike kjøkken og matlagingsstiler.

Prøv en av våre crispy kyllingburgere, eller hva med en sunnere, vegetarisk burger? Du kan selvfølgelig også alltid gå med en klassisk saftig hamburgeroppskrift. Uansett hva du bestemmer deg for, kan du være trygg på at med vår hjelp vil du oppnå en hjemmelaget burger som kiler smaksløkene dine på den helt riktige måten. Og samtidig kan du til og med lære noen verdifulle matlagingsferdigheter mens du er i gang.

Eksperimenter og utforsk nye burgeroppskrifter

Over tid har hamburgerbrød, ost, noen saftige skiver tomat, sylteagurk, salat, ketchup, kanskje litt rødløk og eventuelt litt dressing blitt en fast del av burgeren vi alle kjenner. For ikke å glemme det faste burgerkjøttet, krydret med litt salt og pepper. Men når alt kommer til alt er det egentlig ingen grense for hva en burger kan bestå av.

Så hvis du er lei av den klassiske burgeren, og ønsker å finne noe nytt og spennende, forstår vi deg godt. Heldigvis er vi her for deg. Ta for eksempel selve kjøttdelen av burgeren. I stedet for den klassiske burger med kjøttdeig kan du prøve en alternativ kilde til protein, som:
  • Fisk
  • Kylling
  • Schnitzel
  • Halloumi
  • Aubergine
  • Lam
  • Tofu
...og listen fortsetter og fortsetter. Blant våre burgeroppskrifter finner du flere varianter som byr på ulike kilder til protein. Finn en eller flere burgeroppskrifter i vårt oppskriftsrepertoar, og opplev nye smaker på burgeren.

Finn perfekte burgeroppskrifter for smaksløkene dine

Når du hører ordet "burger", tenker du da mest på et stort saftig kjøttstykke? Frisk salat? Smeltet ost? Eller en deilig dressing? Nesten uansett hvilke ingredienser du foretrekker i burgeren din, kan du finne gode oppskrifter og spennende inspirasjon hos HelloFresh. Vi ønsker å gi deg det beste grunnlaget for å lage en velsmakende burger for deg og dine kjære.

En burger er nemlig det perfekt eksempel på et måltid som både er smakfullt og velbalansert, men som også krever minimal innsats på kjøkkenet. Og på denne måten tikker burgeren nemlig av alle boksene når det kommer til å være et godt hverdagsmåltid: Elsket av både barn og voksne, og rask å lage – gjerne under 20 minutter tilberedelse. Så neste gang du står på kjøkkenet og ikke har noen middagsideer, så prøv burgeren.

Ta nivået opp et hakk med en luksusburger

Vil du ta burgeren din til det neste nivå? Det er på høy tid at den klassiske burgeren får konkurranse av en mer luksuriøs variant. Og det er her biffburgeren kommer inn i bildet.

En biffburger er den perfekte kombinasjonen av gourmet- og komfortmat. Kombinasjonen av søtt, salt og syrlig, som du får med en luksus biffburger, skaper en eksplosjon av smaker som du sent vil glemme. Den perfekte oppskriften til din neste date night, eller bare lørdag kveld med familien.

Har du lyst til å prøve en ekstra saftig og smakfull biffburger? Det forstår vi godt. Da vil vi råde deg til å holde øye med vår meny. Her holder vi deg oppdatert med neste ukes oppskrifter, som du kan få levert hjem til deg sammen med råvarene du skal bruke, i våre matkasser. En god oppskrift blir tross alt ikke bedre enn ingredienser du bruker. Derfor lever vi alltid våre oppskrifter med ferske kvalitetsråvarer.

Gled deg til middag hver dag!

+4