HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTortelloni Og Calabresepesto
topBanner
Tortelloni og calabresepesto

Tortelloni og calabresepesto

med ovnsbakte grønnsaker og ruccolasalat

Tortelloni og calabresepesto med ovnsbakte grønnsaker og ruccolasalat.

Tags:Under 650 kcalVegetar
Allergener:SelleriMelkEggGlutenHveteSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Paprika

1 stk

Paprika

1 stk

Løk

1 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(InneholderMelk, Egg, Gluten, HveteKan inneholdeSennep, Soya)

60 g

Calabresepesto

40 g

Ruccola

6 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

20 g

Italiensk hardost, flak

(InneholderMelk)

20 g

Solsikkefrø

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier626 kcal
Energi (kj)2619 kj
Fett21.45 g
Mettet fett7.7 g
Karbohydrater78.96 g
Sukker22.5 g
Protein23.68 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Kok opp en stor kjele med saltet vann*. Skjær tomat og rød og gul paprika i biter på 2 cm. Skjær løk i 1 cm båter. Grovhakk basilikum. Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann

2

Fordel grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Krydre med basilikum og grønnsaksbuljong. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med en stor klype salt* og pepper*. Stek i ovnen i 10-15 min, til møre.

3

Bland ruccola, solsikkefrø, balsamico [½ pakke, 2P] og en klype salt* og pepper* i en skål. Tilsett en skvett olivenolje* om ønskelig.

4

Når grønnsakene har 5 min igjen i ovnen, kok tortelloni i 1-2 min, til ‘al dente’. Spar litt pastavann* [½ dl | 1 dl], hell av resteren og legg pastaen tilbake i kjelen. Drypp over en skvett olivenolje* for å unngå at pastaen klistrer seg sammen. TIPS: Pastavannet bør være like salt som sjøvann. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

5

Bland calabresepesto, pastavann* og halvparten av grønnsakene med tortelloni i kjelen.

6

Anrett tortelloni og ruccolasalat på tallerkener. Topp med resterende grønnsaker. Strø over italiensk hardost.