Tortelloni og calabresepesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortelloni og calabresepesto

Tortelloni og calabresepesto

med ovnsbakte grønnsaker og ruccolasalat

Tortelloni og calabresepesto med ovnsbakte grønnsaker og ruccolasalat.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Allergener:
Selleri
Hvete
Melk
Egg
Gluten
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Paprika

1 stk

Paprika

1 stk

Løk

1 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

60 g

Calabresepesto

40 g

Ruccola

6 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder Melk)

20 g

Solsikkefrø

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier626 kcal
Energi (kj)2619 kj
Fett21.4 g
Mettet fett7.7 g
Karbohydrater79 g
Sukker22.5 g
Protein23.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Kok opp en stor kjele med saltet vann*. Skjær tomat og rød og gul paprika i biter på 2 cm. Skjær løk i 1 cm båter. Grovhakk basilikum. Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann

Stek grønnsaker
2

Fordel grønnsaker på et stekebrett med bakepapir. Krydre med basilikum og grønnsaksbuljong. Drypp over en skvett olivenolje* og krydre med en stor klype salt* og pepper*. Stek i ovnen i 10-15 min, til møre.

Lag salat
3

Bland ruccola, solsikkefrø, balsamico [½ pakke, 2P] og en klype salt* og pepper* i en skål. Tilsett en skvett olivenolje* om ønskelig.

Kok pasta
4

Når grønnsakene har 5 min igjen i ovnen, kok tortelloni i 1-2 min, til ‘al dente’. Spar litt pastavann* [½ dl | 1 dl], hell av resteren og legg pastaen tilbake i kjelen. Drypp over en skvett olivenolje* for å unngå at pastaen klistrer seg sammen. TIPS: Pastavannet bør være like salt som sjøvann. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

Bland sammen
5

Bland calabresepesto, pastavann* og halvparten av grønnsakene med tortelloni i kjelen.

Server
6

Anrett tortelloni og ruccolasalat på tallerkener. Topp med resterende grønnsaker. Strø over italiensk hardost.