Opplev smaken av Italia med vår raske suppe, der stekt kjøttdeig av svin og grønne linser får godgjøre seg med en herlig blanding av paprika, gulrot og hakkede tomater. Suppen toppes med basilikumolje og smuldret salatost. Enklere blir det ikke!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Svinekjøttdeig
1 stk
Paprika
390 g
Grønne linser
(Kan inneholde spor av: Gluten)
390 g
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
1 stk
Gulrot
1 g
Chiliflak
4 g
Kyllingbuljong
1 stk
Basilikum
50 g
Gresk ost
(Inneholder: Melk)
2 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til kjøtt
3 dl
Vann til saus
1 ts
Sukker til saus
½ ts
Salt til saus
¼ ts
Salt til urteolje
2 ss
Olje til urteolje
Skjær paprika i 2 cm store biter.
Skjær gulrot i 1 cm store biter.
Finhakk basilikum.
Hell væske av linser og skyll.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig, paprika, gulrot, salt og en klype pepper i 4-5 min, eller til kjøttdeigen er brunet og grønnsakene begynner å mykne.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
Tilsett linser, hakkede tomater, kyllingbuljong, chiliflak, vann, sukker, salt og en klype pepper i stekepannen.
Bland basilikum, salt og olivenolje i en liten skål. Sett til side.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Anrett suppe i skåler.
Topp med en skvett basilikumolje og smuldret salatost.