Skip to main content
Rask italiensk svinekjøtt- og linsesuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask italiensk svinekjøtt- og linsesuppe

Rask italiensk svinekjøtt- og linsesuppe

med paprika og basilikumolje

Opplev smaken av Italia med vår raske suppe, der stekt kjøttdeig av svin og grønne linser får godgjøre seg med en herlig blanding av paprika, gulrot og hakkede tomater. Suppen toppes med basilikumolje og smuldret salatost. Enklere blir det ikke!

Tags:
Superrask
Rask
Under 50g karbo
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Svinekjøttdeig

1 stk

Paprika

390 g

Grønne linser

(Kan inneholde spor av: Gluten)

390 g

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

1 stk

Gulrot

1 g

Chiliflak

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Basilikum

50 g

Gresk ost

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

3 dl

Vann til saus

1 ts

Sukker til saus

½ ts

Salt til saus

¼ ts

Salt til urteolje

2 ss

Olje til urteolje

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier902 kcal
Energi (kj)3773 kj
Fett64.4 g
Mettet fett18.6 g
Karbohydrater40.5 g
Sukker21 g
Protein34.4 g
Natrium1308.6 mg

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Skjær paprika i 2 cm store biter.

Skjær gulrot i 1 cm store biter.

Finhakk basilikum.

Hell væske av linser og skyll.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig, paprika, gulrot, salt og en klype pepper i 4-5 min, eller til kjøttdeigen er brunet og grønnsakene begynner å mykne.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag suppe
3

Tilsett linser, hakkede tomater, kyllingbuljong, chiliflak, vann, sukker, salt og en klype pepper i stekepannen.

Bland basilikum, salt og olivenolje i en liten skål. Sett til side.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett suppe i skåler.

Topp med en skvett basilikumolje og smuldret salatost.