Pankopanert hyse
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pankopanert hyse

Pankopanert hyse

med soya-spinatsalat og sesamfries

Gi fiskemiddagen en ny og spennende vri! Vi kan friste med sprøpanert hysefilet, med ovnsbakte, sesamvendte fries og en frisk, soyaduftende spinat- og rødkålsalat som tilbehør. Server med en nydelig asiatisk majones som dip på siden.

Tags:
Melkefri
Barnevennlig
Spis meg først
Comfort Food
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Pesce
Senf
Egg
Sesamzaad

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

12.5 ml

Soyasaus

250 g

Hyse

5 g

Ginger Ninja

75 g

Rødkål

50 g

Vegansk asiatisk majones

50 g

Panko paneringsmel

30 g

Spinat

500 g

Poteter

10 g

Sesamfrø

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Mel til panering

1 stk

Egg til panering

½ dl

Vann til couscous

1 ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier766 kcal
Energi (kj)3204 kj
Fett31.1 g
Mettet fett4 g
Karbohydrater78 g
Sukker7.4 g
Fiber7.3 g
Protein45 g
Kolesterol0.1 mg
Iron0.1 mg

Framgangsmåte

Bak sesamfries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm staver.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Topp ferdigstekt potet med sesamfrø og bland godt.

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

Forbered panering
2

I mellomtiden, bland mel og en klype salt og pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg i en annen dyp tallerken.

Bland panko og Ginger Ninja i en tredje dyp tallerken.

Tørk hyse lett med kjøkkenpapir.

Paner fisk
3

Vend hyse i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen. Sett til side på en tallerken.

TIPS: Bruk 2 ss melk, hvis du ikke har egg.

Stek fisk
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje. Varm opp på middels høy varme.

Stek hyse i 3-4 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.

Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

TIPS: For 4P, stek fisk i flere omganger.

Lag spinatsalat
5

I mellomtiden, skyll spinat.

Bland soyasaus og sukker i en stor skål. Tilsett olivenolje.

Vend inn spinat og rødkål.

Server
6

Anrett fisk, sesamfries og salat på tallerkener.

Server med asiatisk majones på siden.