Ovnsretter er både enkle å tilberede og smakfulle! Denne italienske varianten består av gyllen salsiccia og gnocchi servert med ovnsbakte grønnsaker i en syrlig basilikumdressing. Den italienske opplevelsen toppes med fersk ricotta. Buon appetito!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
360 g
Salsiccia
400 g
Gnocchi
(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)
1 stk
Squash
1 stk
Tomat
1 stk
Løk
40 g
Ruccola
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Citrus
1 stk
Basilikum
100 g
Ricotta
(Inneholder: Melk)
10 g
Pinjekjerner
(Kan inneholde spor av: Hvete, Nødder, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)
¼ ts
Salt til grønnsaker
2 ss
Olje til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skjær squash i tynne halvmåner.
Skjær løk og tomat i 2 cm store biter.
Fordel grønnsaker og gnocchi på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, Middelhavsdrøm og en klype pepper og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, finhakk basilikum.
Halver sitrusfrukt.
Bland basilikum, olivenolje, en skvett sitrusfruktsaft og en klype salt og pepper i en liten skål.
Skyll ruccola.
Tilsett salsiccia på stekebrettet når det gjenstår 15 min av steketiden til grønnsaker og gnocchi. Bak i resterende tid, eller til salsiccia er gyllen og gjennomstekt.
Tilsett pinjekjerner på stekebrettet når det gjenstår 3 min av steketiden, og bak i resterende tid.
Bland ruccola og basilikumdressing med grønnsaker, salsiccia og pinjekjerner på stekebrettet rett før servering.
Anrett grønnsaker, gnocchi og salsiccia i dype tallerkener.
Server med ricotta.