HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRask Pasta Arrabiata
topBanner
Rask pasta arrabiata

Rask pasta arrabiata

med stekt kjøttdeig og finrevet ost

Rask pasta arrabiata med stekt kjøttdeig og finrevet ost.

Tags:RaskSterk
Allergener:glutenmelkEggSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 boks

Tomatpure

270 g

Spaghetti

(InneholderglutenKan inneholdesoya)

1 stk

Sjalottløk

1 stk

Hvitløk

1 g

Chiliflak

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

1 stk

Gul paprika

4 g

Hvitløksflørt

125 g

Cherrytomater

12 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

250 g

Kjøttdeig

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 4)

½ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier858.4575 kcal
Energi (kj)3591.7861 kj
Fett22.8458 g
Mettet fett10.5 g
Karbohydrater110.1651 g
Sukker26.7 g
Protein49.5712 g
Natrium50 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet vann. Kok spaghetti i 8-9 min, eller til ‘al dente’. Spar litt pastavann [2 dl | 4 dl] og hell av resten. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig, slik at spaghettien ikke klistrer seg sammen.

2

Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter. Skjær sjalottløk i tynne skiver. Press eller riv hvitløk fint.

3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig, sjalottløk, cherrytomater og paprika med salt [½ ts | 1 ts] i 4-5 min. Bryt opp kjøttdeigen med stekespaden. Tilsett hvitløk, Hvitløksflørt og chiliflak og stek i ytterligere 1-2 min. VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

4

Tilsett balsamico og sukker [½ ts | 1 ts] til pannen. Rør inn tomatpuré og pastavann [1,5 dl | 3 dl]. La småkoke i 1-2 min, til sausen tykner.

5

Tilsett spaghetti og halvparten av finrevet ost. Bland godt.

6

Anrett pasta arrabiata med kjøttdeig i dype tallerkener. Riv basilikum grovt over. Strø over resterende finrevet ost.