topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask bacon-arrabiata

Rask bacon-arrabiata

med stekte cherrytomater og frisk basilikum

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Arrabiata er betegnelsen på en sterk, italiensk tomatsaus, så i dag blir det en middag med futt i! Denne pastaretten byr på en smaksfest med chili, hvitløk, paprika og bacon. Gled deg til en varmende og kremet pastarett!

Tags:
Rask
Sterk
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 boks

Tomatpure

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

140 g

Bacon, terninger

1 g

Chiliflak

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg Kan inneholde Egg, Melk)

1 stk

Løk

1 stk

Paprika

4 g

Hvitløksflørt

125 g

Cherrytomater

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Middelhavsdrøm

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier831 kcal
Energi (kj)3476 kj
Fett38.2 g
Mettet fett19.3 g
Karbohydrater148.1 g
Sukker20.9 g
Protein42.5 g
Natrium5992 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok spaghetti
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann. Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'. Spar litt spaghettivann [2 dl | 4 dl] i en kopp og hell av resten.

TIPS: Vannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at spaghettien er myk med litt tyggemotstand.

Stek bacon og grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær paprika i 2 cm biter. 

Skjær løk i tynne skiver. 

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon, løk, cherrytomater, paprika, Hvitløksflørt, Middelhavsdrøm og chiliflak i 3-4 min, til myke.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Lag saus
3

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], sukker [1/2 ts | 1 ts], tomatpuré, kyllingbuljong og spaghettivann [1 dl | 2 dl] til stekepannen og rør godt.

La putre i 1 min, eller til pastaen er ferdigkokt. Tilsett ferdigkokt pasta i stekepannen.

Krydre med salt og pepper etter smak, og rør godt.

TIPS: Tilsett litt mer spaghettivann om sausen føles for tykk. 

 

Server
4

Anrett spaghetti arrabiata i dype tallerkener.

Riv basilikumblader over.

Strø over finrevet ost.