Skip to main content
Rask asiatisk vegetardeigbowl
Rask asiatisk vegetardeigbowl

Rask asiatisk vegetardeigbowl

med ponzu-kålsalat og asiatisk majones

La deg friste av en rask og god vegetarbowl inspirert av det asiatiske kjøkken. Vi steker vegetardeig med søt chilisaus, soyasaus og ingefær. Deretter bygger vi bowlen med luftige ris, vegetardeig, grønne bønner, ponzu-kålsalat med agurk, og topper alt med sprøstekt løk, peanøtter og asiatisk majones.

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Melkefri
Comfort Food
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Hvete
Peanøtter
Soya
Sesam
Sulfitter
Bygg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

½ stk

Sprøstekt løk

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanøtter

50 g

Vegansk asiatisk majones

1 stk

Agurk

25 ml

Soyasaus

15 ml

Ponzudressing

180 g

Vegetardeig

75 g

Rødkål

40 g

Søt chilisaus

75 g

Grønne bønner

75 g

Spisskål, skåret

2 stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Olje til steking

1 ss

Vann til saus

Næringsinnhold

Kalorier848 kcal
Energi (kj)3548 kj
Fett39.2 g
Mettet fett6.5 g
Karbohydrater90.3 g
Sukker19.5 g
Fiber9.9 g
Protein28.5 g
Iron0.1 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt og rør. Senk til middels lav varme og la putre under lokk i 11 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.

Stek vegetardeig
2

I mellomtiden, skjær ender av grønne bønner og halver.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, grønne bønner og Ginger Ninja i 3-4 min, eller til lett brunet.

I mellomtiden, del agurk i to og skjær tynne halvmåner.

Bland salat
3

Bland rødkål, spisskål, agurk og ponzudressing i en stor skål. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig. Sett til side.

Rør søt chilisaus, soyasaus og vann sammen med vegetardeigen i stekepannen. Kok i 1 min, eller til gjennomvarmt.

Server
4

Anrett ris i skåler og topp med vegetardeig og ponzu-kålsalat.

Strø over sprøstekt løk og peanøtter.

Avslutt med en klatt asiatisk majones.