La deg friste av en rask og god vegetarbowl inspirert av det asiatiske kjøkken. Vi steker vegetardeig med søt chilisaus, soyasaus og ingefær. Deretter bygger vi bowlen med luftige ris, vegetardeig, grønne bønner, ponzu-kålsalat med agurk, og topper alt med sprøstekt løk, peanøtter og asiatisk majones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Inneholder: Sennep, Egg)
½ stk
Sprøstekt løk
(Inneholder: Gluten, Hvete)
150 g
Jasminris
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)
50 g
Vegansk asiatisk majones
(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten, Sesam)
1 stk
Agurk
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
15 ml
Ponzudressing
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten, Sulfitter)
180 g
Vegetardeig
(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)
75 g
Rødkål
40 g
Søt chilisaus
75 g
Grønne bønner
75 g
Spisskål, skåret
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
1 ss
Olje til steking
1 ss
Vann til saus
Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.
Tilsett ris og salt og rør. Senk til middels lav varme og la putre under lokk i 11 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.
TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.
I mellomtiden, skjær ender av grønne bønner og halver.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig, grønne bønner og Ginger Ninja i 3-4 min, eller til lett brunet.
I mellomtiden, del agurk i to og skjær tynne halvmåner.
Bland rødkål, spisskål, agurk og ponzudressing i en stor skål. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig. Sett til side.
Rør søt chilisaus, soyasaus og vann sammen med vegetardeigen i stekepannen. Kok i 1 min, eller til gjennomvarmt.
Anrett ris i skåler og topp med vegetardeig og ponzu-kålsalat.
Strø over sprøstekt løk og peanøtter.
Avslutt med en klatt asiatisk majones.