Pulled beans tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pulled beans tacos

Pulled beans tacos

med karamellisert løk og avokadokrem

I dag skal vi lage skikkelig gode tacos med pulled beans! Vi bygger hver taco med friske grønnsaker, karamellisert rødløk, salat og krydrede pulled beans. Vi skal også lage en nydelig avokadokrem som er kronen på verket. Perfekt som fredagstaco eller som en ekstra god kosemiddag midt i uken.

Tags:
One Pan
Rask
Vegetar
Klimasmart
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Rødløk

2 stk

Hvitløk

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

½ g

Oregano, tørket

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

½ stk

Sitron

1 stk

Avokado

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

3 ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier956 kcal
Energi (kj)4001 kj
Fett43.03 g
Mettet fett6.2 g
Karbohydrater87.22 g
Sukker20 g
Protein41.72 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Om du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær rødløk i tynne skvier. Finhakk eller press hvitløk.

Karamelliser rødløk
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels varme. Stek rødløk under omrøring i 5-6 min. Tilsett balsamico, sukker [3 ts | 6 ts], en skvett vann og en klype salt. Rør godt. Kok i 3-5 min, til karamellisert. Overfør til en skål.

Mariner pulled beans
3

Bland tørket oregano [½ pakke, 2P], salt [¼ ts | ½ ts], en klype pepper, halvparten av hvitløken og en skvett olivenolje i en skål. Tilsett pulled beans og bland godt. Sett til side.

Lag avokadokrem
4

Skjær sitron [½ stk, 2P] i båter. Skjær avokado på langs, fjern stein og grav innmaten ut med en skje. Mos avokado, resterende hvitløk, majones og en stor skvett sitronsaft i en skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Stek pulled beans
5

Varm opp en skvett olivenolje i stekepannen på middels høy varme. Stek pulled beans i 3-4 min, til brunet. Om du har mikro, legg tortillabrød på en tallerken og varm i 30-60 sek. Bruker du ovn, pakk tortillabrød i folie og varm i 4-5 min. Skjær tomat i 1 cm biter. Riv blader av hjertesalat.

Server
6

Sett alt frem på bordet. Fyll hvert tortillabrød med pulled beans, salat, karamellisert løk og tomat. Topp med avokadokrem og en skvett sitronsaft.