Skip to main content
Mediterranean lemon haddock traybake
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Mediterranean lemon haddock traybake

with fresh rucola and dill yoghurt sauce

Tags:
Tilberedning 10 min
Under 650 kcal
Hvetefri
Spis meg først
Allergener:
Pesce
Milk
Egg
Senf

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

500 g

Poteter

1 stk

Sitron

1 stk

Rødløk

40 g

Ruccola

1 stk

Squash

½ stk

Hvitløk

1 stk

Dill

75 g

Yoghurt

25 g

Majones

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til fisk

¼ ts

Salt til grønnsaker

¼ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier524 kcal
Energi (kj)2194 kj
Fett15.3 g
Mettet fett3.9 g
Karbohydrater56.5 g
Sukker9 g
Fiber7.5 g
Protein38.9 g

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6