HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPortobellopasta
topBanner
Portobellopasta

Portobellopasta

med prosciutto og spinat

Populær
Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:MelkEggGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

60 g

Spinat

50 g

Prosciutto

150 g

Portobello

1 stk

Sjalottløk

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

270 g

Rigatoni

(InneholderGlutenKan inneholdeSoya)

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier774 kcal
Energi (kj)3238 kj
Fett23.21 g
Mettet fett12.6 g
Karbohydrater104.53 g
Sukker11.2 g
Protein34.5 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med saltet* vann*. Skjær portobello i tynne skiver. Finhakk sjalottløk. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 2 cm store biter. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Grovhakk prosciutto. Skyll spinat under kaldt vann*.

2

Kok pasta i 10 min. Hell av vannet, og legg pasta tilbake i kjelen med en skvett olivenolje*.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek prosciutto i 2-3 min, eller til sprø. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir på.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek sjalottløk, squash, sopp, hvitløk og en klype salt* i 4-5 min. Tilsett kyllingbuljong, matfløte [1/2 pakke, 2P] og halvparten av basilikum. Kok i 2-3 min, til sausen tykner.

5

Tilsett pasta, spinat og halvparten av prosciutto i stekepannen og bland godt. Krydre med en stor klype pepper*.

6

Fordel kremet pasta med grønnsaker i dype tallerkener. Topp med resterende prosciutto og finrevet ost. Pynt med basilikum.