Hverdagsgourmet! Vi begynner med å koke poteter og steke laks. Deretter skal vi få frem smakene i en utsøkt saus, velkomponert av sennep, honning og fløte. Potetene blandes til slutt med sjalottløk og ruccola, og toppes med hjemmelaget persillepesto med italiensk ost.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Laksefilet
(Inneholder: Fisk)
500 g
Poteter
1 pose
Bladpersille
40 g
Ruccola
½ stk
Sitron
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder: Selleri)
20 g
Honning- og sennepsdressing
(Inneholder: Sulfitter, Egg, Sennep)
1 stk
Sjalottløk
20 g
Finrevet ost
(Inneholder: Melk, Egg)
1 stk
Hvitløk
¼ ts
Salt (steg 2)
2 ss
Olivenolje (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
1 ss
Smør (steg 5)
3 ss
Melk (steg 5)