topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprø blomkål

Sprø blomkål

med frisk salat og potetbåter

Tags:
Vegetar
Mat på fat
Allergener:
Melk
Egg
Sennep
Gluten
Hvete
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

60 g

Salatblanding

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

4 g

Panamat

500 g

Poteter

550 g

Blomkål

100 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier760 kcal
Energi (kj)3181 kj
Fett41.41 g
Mettet fett5.6 g
Karbohydrater76.85 g
Sukker22 g
Protein17.25 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Lag båtpoteter
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i båter. Fordel på en bakeplate med bakepapir. Drypp over en smule olivenolje*. Krydre med salt* og pepper*. Bland godt sammen. Bak i ovnen i 25-30 min eller til de er sprø.

Panér blomkål
2

Skjær blomkål i små buketter (ca 2 cm). Bland majones og blomkål i en bolle. Bland panko, Panamad og en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper* i en annen bolle. Vend sammen i bollen med blomkål.

Bak blomkål
3

Fordel blomkål på en annen bakeplate med bakepapir. Bak i ovnen i 20-25 min, eller til de er gyldne.

Forbered grønnsaker
4

Skjær tomat i 2 cm tykke terninger. Grovhakk agurk.

Lag salat
5

Bland sammen salat, tomat, agurk og en smule olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en bolle.

Servér
6

Anrett båtpoteter, blomkål og salat på tallerkener. Drypp over med BBQ-saus. Serveres med creme fraiche.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image