HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprø Blomkål
topBanner
Sprø blomkål

Sprø blomkål

med frisk salat og potetbåter

Tags:VegetarMat på fat
Allergener:melkEggSennepglutenSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

60 g

Salatblanding

75 g

Rømme

(Inneholdermelk)

4 g

Panamat

500 g

Poteter

550 g

Blomkål

100 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

60 g

BBQ-saus

(InneholderSennep, Sulfitter)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier760.345 kcal
Energi (kj)3181.2834 kj
Fett41.41 g
Mettet fett5.6 g
Karbohydrater76.85 g
Sukker22 g
Protein17.25 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i båter. Fordel på en bakeplate med bakepapir. Drypp over en smule olivenolje*. Krydre med salt* og pepper*. Bland godt sammen. Bak i ovnen i 25-30 min eller til de er sprø.

2

Skjær blomkål i små buketter (ca 2 cm). Bland majones og blomkål i en bolle. Bland panko, Panamad og en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper* i en annen bolle. Vend sammen i bollen med blomkål.

3

Fordel blomkål på en annen bakeplate med bakepapir. Bak i ovnen i 20-25 min, eller til de er gyldne.

4

Skjær tomat i 2 cm tykke terninger. Grovhakk agurk.

5

Bland sammen salat, tomat, agurk og en smule olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en bolle.

6

Anrett båtpoteter, blomkål og salat på tallerkener. Drypp over med BBQ-saus. Serveres med creme fraiche.