Du pleier kanskje ikke å tilberede fisk med ost og sennep, men vi lover at det tar dagens middag til et nytt nivå! Vi panerer fisken, og serverer den med lune ovnsbakte grønnsaker og en ferdig salatblanding. Prikken over i-en er en kremet rømmedressing med smak av hvitløk og persille.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Hyse
(Inneholder Fisk)
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
15 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
1 pose
Bladpersille
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
1 stk
Pastinakk
300 g
Poteter
60 g
Salatblanding
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
1 stk
Gulrot
½ stk
Hvitløk
1 stk
Rødløk
½ ts
Salt (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær gulrot, potet og pastinakk (uskrelt) i 2 cm store biter.
Skjær rødløk i 2 cm båter.
Plasser grønnsaker på et stekebrett [2 stk, 4P] med bakepapir. Bland med olivenolje, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til myke.
Bland finrevet ost, panko, olivenolje [1 ss | 2 ss], en klype salt og pepper i en liten skål.
Tørk av fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts].
Plasser i en ildfast form med bakepapir.
Smør toppen av fisk med sennep.
Strø over panko, og press blandingen forsiktig fast på fisken med baksiden av en skje.
Bak i ovnen i 10-12 min, eller til gylne og gjennomstekte.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt.
I mellomtiden, skyll salatblanding.
Finhakk persille.
Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].
Bland rømme, hvitløk, persille, en klype salt og pepper i en liten skål.
Bland salat, rotgrønnsaker og en klype salt rett før servering.
Fordell grønnsaker og hyse på tallerkener.
Server med dressing.