Tandoorikrydret kyllingburger i naanbrød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tandoorikrydret kyllingburger i naanbrød

Tandoorikrydret kyllingburger i naanbrød

med sterk mynteyoghurt og søtpotetfries

Hamburgere er kanskje ikke noe man forbinder med det indiske kjøkkenet, men det er det på tide å gjøre noe med! Vi frister med tandoorikrydrede kyllingburgere som serveres med grønnsaker og aprikosdressing i naanbrød. Som tilbehør ovnsbaker vi søtpotetfries som vi serverer med en sterk jalapeno- og mynteyoghurt.

Allergener:
Sennep
Egg
Melk
Hvete
Gluten
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

450 g

Søtpotet

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Jalapeno

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

50 g

Aprikoschutney

(Inneholder Sennep)

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløk

300 g

Kyllingbryst

4 g

Mild Mahal

2 stk

Naanbrød

(Inneholder Hvete, Gluten, Melk)

1 stk

Tomat

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1 ss

Vann til dressing

¼ ts

Salt til dressing

¼ ts

Salt til saus

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Smør til glaze

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1035 kcal
Energi (kj)4330 kj
Fett36.1 g
Mettet fett8 g
Karbohydrater116.3 g
Sukker17.1 g
Protein54.8 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær søtpotet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel søtpotet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 20-30 min, eller til gylne og myke.

Bland dressing
2

I mellomstiden, separer mynte og koriander. Finhakk mynte.

Halver jalapeno på lands, fjern frø og finhakk.

Bland halvparten av yoghurten, aioli, mynte, jalapeno, vann, salt og en klype pepper i en liten skål.

TIPS: Tilsett jalapeno etter smak - det er sterkt.

Forbered grønnsaker
3

Bland resterende yoghurt, aprikoschutney, salt og en klype pepper i en liten skå. Sett til side.

Skrell agurk i lange bånd med en potetskreller.

Skjær rødløk i tynne ringer.

Stek kylling
4

Legg kylling mellom to bakepapir, og bank med en kjøtthammer eller en kjevle til den har en jevn tykkelse på 2 cm.

Krydre med Mild Mahal, salt og en klype pepper.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kylling i 2-3 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt. Tilsett smør, og vend kylling i smeltet smør.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Forbered topping
5

I mellomtiden, fukt naanbrød med vann. Pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Grovhakk tomat.

Knus peanøtter i posen med en kjevle.

Riv korianderblad grovt.

Server
6

Halver naanbrød og bre de større halvdelene med aprikosdressing.

Fyll naanbrld med kylling, agurk, rødløk og halvparten av korianderbladene.

Anrett naanburgere og søtpotetfries på tallerkener.

Topp fries med tomat, peanøtter, resterende koriander og mynte- og jalapenoyoghurt.