topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Misostekt sopptortelloni

Misostekt sopptortelloni

med tomat og ruccolasalat

Denne middagsretten legger opp til en smakfull og koselig middagsstund – og den lages fortere enn fort. En stor stekepanne er nesten alt du trenger. Stek sopp og hvitløk og bland inn tomat, fløte, misopasta, ost og tortelloni. Topp med frisk ruccola og en skvett olivenolje, og maten er klar!

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Melk
Selleri
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Hvitløk

1 stk

Tomat

150 g

Portobello

15 g

Misopasta

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

300 g

Sopptortelloni

(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Fisk, Sennep, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri, Nøtter)

40 g

Ruccola

10 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

1 dl

Vann (steg 3)

2 ss

Smør (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier773 kcal
Energi (kj)3233 kj
Fett47.2 g
Mettet fett21.6 g
Karbohydrater64.8 g
Sukker10.4 g
Protein22.8 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk tomat og sopp.

Stek sopp og hvitløk
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek sopp i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett hvitløk og stek i 30 sek, eller til velduftende. 

Bland sammen
3

Tilsett tomat, matfløte [1/2 pakke, 2P], grønnsaksbuljong, misopasta [1/2 pose, 2P], finrevet ost [1/2 pose, 2P], vann [1 dl | 2 dl], tortelloni og smør [2 ss | 4 ss].

Bland godt og kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.

I mellomtiden, skyll ruccola.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand. 

Server
4

Anrett tortelloni i skåler.

Topp med ruccola.

Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.