Skip to main content
Mild rekekarri

Mild rekekarri

med fullkornsnudler og stekt pak choi

Dagens middag er en smakfull og aromatisk vegetarrett bestående av stekt pak choi, nudler og reker i karrisaus. Smaksopplevelsen inkluderer også et hint av ingefær og lime.

Tags:
Under 650 kcal
Barnevennlig
Allergener:
Skalldyr
Hvete
Gluten
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

1 stk

Pak choi

2 stk

Gulrot

½ stk

Lime

150 g

Reker

(Inneholder: Skalldyr)

100 ml

Kokosmelk

30 g

Rød karripasta

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder: Hvete, Gluten)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Gluten, Soya)

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold

Kalorier571 kcal
Energi (kj)2387 kj
Fett18.2 g
Mettet fett9.6 g
Karbohydrater71.9 g
Sukker14.4 g
Fiber8.9 g
Protein26.2 g

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp en kjele med saltet vann*. Finhakk eller press hvitløk. Riv ingefær [½ stk, 2P] fint. Riv en klype limeskall og skjær i båter. Skjær pak choi i fire deler. Skjær gulrot (uskrellet) i 3 cm staver. Skjær vårløk i tynne skiver. Grovhakk reker på et eget skjærebrett. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

 

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot i 3-4 min. Tilsett pak choi og ingefær, og stek i 2 min. Tilsett hvitløk, sitronskall og rød karripasta, og stek under omrøring i ytterligere 1 min.

Lag saus
3

Senk til middels varme. Tilsett kokosmelk [½ pakke, 2P], soyasaus [½ pakke, 2P], sukker [1 ts | 2 ts], salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og reker. Kok opp. Kok i 3-4 min under omrøring. Ta stekepannen av varmen. VIKTIG: Rekene er ferdige når de er rosa på utsiden og matt i midten.

Kok nudler
4

Kok nudler i 1-2 min, til myke. Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann*.

 

Bland sammen
5

Bland nudler i stekepannen med saus. Tilsett en skvett limesaft, og smak til med salt* og pepper*.

 

Server
6

Anrett nudler og stekte grønnsaker med saus i dype tallerkener. Press over en skvett limesaft. Pynt med vårløk.

 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image