HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMild Rekekarri
topBanner
Mild rekekarri

Mild rekekarri

med fullkornsnudler og stekt pak choi

Dagens middag er en smakfull og aromatisk vegetarrett bestående av stekt pak choi, nudler og reker i karrisaus. Smaksopplevelsen inkluderer også et hint av ingefær og lime.

Tags:Under 650 kcalBarnevennligLett å lage
Allergener:SkalldyrSulfitterHveteGlutenSoya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

1 stk

Pak choi

2 stk

Gulrot

½ stk

Lime

150 g

Reker

(InneholderSkalldyr, SulfitterKan inneholdeMelk, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)

100 ml

Kokosmelk

30 g

Rød karripasta

150 g

Fullkornsnudler

(InneholderHvete, Gluten)

12.5 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Gluten, Soya)

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier571 kcal
Energi (kj)2387 kj
Fett18.24 g
Mettet fett9.6 g
Karbohydrater71.94 g
Sukker14.4 g
Protein26.21 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet vann*. Finhakk eller press hvitløk. Riv ingefær [½ stk, 2P] fint. Riv en klype limeskall og skjær i båter. Skjær pak choi i fire deler. Skjær gulrot (uskrellet) i 3 cm staver. Skjær vårløk i tynne skiver. Grovhakk reker på et eget skjærebrett. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

 

2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot i 3-4 min. Tilsett pak choi og ingefær, og stek i 2 min. Tilsett hvitløk, sitronskall og rød karripasta, og stek under omrøring i ytterligere 1 min.

3

Senk til middels varme. Tilsett kokosmelk [½ pakke, 2P], soyasaus [½ pakke, 2P], sukker [1 ts | 2 ts], salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og reker. Kok opp. Kok i 3-4 min under omrøring. Ta stekepannen av varmen. VIKTIG: Rekene er ferdige når de er rosa på utsiden og matt i midten.

4

Kok nudler i 1-2 min, til myke. Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann*.

 

5

Bland nudler i stekepannen med saus. Tilsett en skvett limesaft, og smak til med salt* og pepper*.

 

6

Anrett nudler og stekte grønnsaker med saus i dype tallerkener. Press over en skvett limesaft. Pynt med vårløk.