Meksikansk-inspirert fisketaco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meksikansk-inspirert fisketaco

Meksikansk-inspirert fisketaco

med pannestekt ørret og kremet epleslaw

Meksikansk-inspirert fisketaco med pannestekt ørret og kremet epleslaw.

Tags:
Rask
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Egg
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Lime

1 stk

Eple

75 g

Rødkål

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

2 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ss

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier676 kcal
Energi (kj)2827 kj
Fett25.4 g
Mettet fett6.5 g
Karbohydrater71.2 g
Sukker18 g
Protein35.8 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Stek fisk
1

Har du ikke mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/ 200°C (varmluft).

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre hver side med en klype salt og pepper og Mamas Favoritt.

Stek ørret med skinnet ned i 3-4 min. Snu og stek i ytterligere 3-5 min, til gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt. 

Forbered råvarer
2

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Del eple i to, fjern kjernen og skjær i 1/2 cm tynne skiver.

Skjær lime i båter.

Lag epleslaw
3

Bland eple og rødkål i en stor skål. Tilsett salt [1/2 ts | 1 ts], en klype pepper og en stor skvett limesaft. Bland godt og sett til side.

Lag cajunyoghurt
4

Bland yoghurt, Ay Cajun-ba, salt [1/4 ts | 1/2 ts], vann [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål. Sett til side.

Varm tortillabrød
5

Har du mikro, legg tortillabrød på en tallerken og varm i 30-60 sek.

Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.

Server
6

Fjern skinnet om ønskelig og riv opp fisken med en gaffel.

Fyll tortillabrød med kremet epleslaw, ørret og cajunyoghurt.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image