Marokkansk kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

med hummusdressing & bulgursalat

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Sesam
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Saha-Ras

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Paprika

1 stk

Sitron

300 g

Kyllingbryst

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

2 stk

Tomat

50 g

Hummus

(Inneholder Sesam)

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter)

½ stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier546 kcal
Energi (kj)2284 kj
Fett16.55 g
Mettet fett2.1 g
Karbohydrater43.46 g
Sukker12.1 g
Protein46.58 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp en kjele med vann* [4 dl | 8 dl] og buljong. Kok bulgur i 9-10 min, eller til “al dente”. Hell vannet av kjelen.

Forbered råvarer
2

Finhakk tomat. Finhakk rødløk [1/2 stk, 2P]. Skjær sitron i båter. Finhakk rød paprika. Grovhakk spinat. På et nytt skjærebrett, legg en hånd på kyllingbryst og bruk en skarp kniv for å dele den i to horisontalt.

Stek kylling
3

Bland kylling, Saha-Ras, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper*. Bland godt. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland hummusdressing
4

Grovhakk mandler. Bland hummus, en skvett sitronsaft, vann* [1 ss | 2 ss], en klype salt* og en stor klype pepper* i en skål.

Bland bulgursalat
5

Bland en skvett sitronsaft og en skvett olivenolje* i en stor skål. Tilsett spinat, tomat, rødløk, rød paprika og bulgur. Bland godt rett før servering. Smak til med salt* og pepper*. Skjær kylling i passende skiver.

Server
6

Fordel kylling og bulgursalat på tallerkener. Topp salaten med mandler og en skvett sitronsaft. Server hummusdressing på siden.