Lamb and red wine jus sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lamb and red wine jus sauce

Lamb and red wine jus sauce

with dauphinoise potatoes and pickled shallot

Tags:
Hvetefri
Comfort Food
Allergener:
Tree nuts
Milk
Schwefeldioxide und Sulfite
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sitron

1 stk

Estragon

20 g

Valnøtter

200 g

Mornaysaus

300 g

Lammestek

1 stk

Sjalottløk

60 g

Rødvinssaus

4 g

Kyllingbuljong

60 g

Salatblanding

40 g

Finrevet ost

12 ml

Hvitvinseddik

500 g

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

1 dl

Vann til saus

½ ss

Mel til saus

¼ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1024 kcal
Energi (kj)4283 kj
Fett69.1 g
Mettet fett32.8 g
Karbohydrater63.5 g
Sukker10.3 g
Fiber7.8 g
Protein40.2 g
Natrium392 mg
Calcium0.4 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6