
Får vi friste med en fyldig og kremet blomkålskarri full av gode ingredienser? Karrien lages med potet, kokosmelk og tomater, og krydres med ingefær, chili, spisskummen, hvitløk og våre ferdige krydderblandinger, Mild Mahal og Curry-on. Vi serverer retten med naanbrød penslet med koriandersmør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Koriander
10 g
Ingefærpasta
2 stk
Tomat
4 g
Curry on
300 g
Poteter
2 g
Spisskummin, støtt
2 stk
Hvitløk
4 g
Buljong
(Inneholder: Selleri)
35 g
Tomatpure
1 stk
Løk
180 ml
Kokosmelk
4 g
Mild Mahal
1 stk
Blomkålbuketter
2 stk
Naanbrød
(Inneholder: Melk, Gluten)
¼ ts
Salt til poteter
1 ss
Olje til steking
1 ss
Smør til steking
1 dl
Vann til saus
1 ts
Salt til gryterett
1 ss
Smør til smør

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Ta smør ut av kjøleskapet.
Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm biter.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og hell over en skvett olivenolje. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-30 min, eller til mør.

I mellomtiden, finhakk løk.
Finhakk eller press løk.
Grovhakk tomat.

Varm opp olivenolje og smør i en stekepanne på middels varme.
Stek løk under omrøring i 3-4 min.
Tilsett blomkål, ingefær, spisskummin, Mild Mahal, Curry-on, tomatpuré og stek i 1 min.

Tilsett kokosmelk, tomat, vann og buljong. Krydre med salt og en klype pepper.
Skru opp til middels høy varme. Dekk til med lokk og kok i 13-15 min, eller til blomkål er myk.
TIPS: Bruk aluminiumsfolies hvis du ikke har lokk.

I mellomtiden, finhakk koriander.
Bland koriander, smør, hvitløk, en klype salt og pepper i en liten skål.
Legg naanbrød på et stekebrett med bakepapir, og pensle med koriandersmør. Bak i ovnen i 4-5 min, eller til gylne.
Vend ovnsbakt potet i karrisaus.

Fordel karri i dype tallerkener og server med koriandernaan.

