Koreansk BBQ-inspirerte pulled beans
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Koreansk BBQ-inspirerte pulled beans

Koreansk BBQ-inspirerte pulled beans

med ingefærkokt jasminris og syltet spisskål

I dag skal vi lage en nydelig vegetarrett med pulled beans stekt med BBQ-saus. Vi serverer BBQ-pulled beans med ingefærkokt jasminris, som fanger opp den herlige sausen, asiatisk majones, chili og syltet spisskål med agurk.

Tags:
Rask
Vegetar
Sterk
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Egg
Soya
Sulfitter
Sennep
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Spisskål, skåret

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 g

Jasminris

1 g

Chiliflak

1 stk

Agurk

1 stk

Ingefær

25 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

25 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

½ dl

Vann (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Ketchup (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier726 kcal
Energi (kj)3038 kj
Fett24 g
Mettet fett2.8 g
Karbohydrater87.7 g
Sukker14.1 g
Protein37.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Riv ingefær (uskrelt) fint. 

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor kjele på middels varme. 

Stek ingefær [2 ts | 4 ts] i 30 sek, eller til velduftende. 

Tilsett vann [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk varmen og la putre under lokk i 12 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering. 

Lag salat
2

I mellomtiden, skjær agurk i 1 cm biter. 

Bland spisskål, agurk, hvitvinseddik og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål. Masser kål med fingrene i 30 sek. Sett til side.

Lag BBQ-saus
3

Bland ketchup [1 ss | 2 ss], BBQ-saus, soyasaus, halvparten av chiliflakene, sukker [1/4 ts | 1/2 ts] og vann [1/2 dl | 1 dl] i en liten skål. 

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek pulled beans
4

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. 

Stek pulled beans i 3-4 min. 

I mellomtiden, bland asiatisk majones [1/2 pakke, 2P] og vann [1 ss | 2 ss] i en liten skål.

Bland sammen
5

Bland BBQ-saus med pulled beans i stekepannen. 

Kok i 1-2 min, eller til tyknet. Fjern fra varmen.

Server
6

Anrett ris i dype tallerkener. 

Topp med pulled beans, litt asiatisk majones og en klype chiliflak (om ønskelig). 

Server salat på siden.