Skip to main content
Kjapp misostekt sopptortelloni
Kjapp misostekt sopptortelloni

Kjapp misostekt sopptortelloni

med tomat, finrevet ost og ruccola

Denne middagsretten legger opp til en smakfull og koselig middagsstund – og den lages fortere enn fort. En stor stekepanne er nesten alt du trenger. Stek sopp og hvitløk og bland inn tomat, fløte, misopasta, ost og tortelloni. Topp med frisk ruccola, paprika og en skvett olivenolje, og maten er klar!

Tags:
Vegetar
Rask
Superrask
Allergener:
Hvete
Egg
Gluten
Melk
Selleri
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Portobello

2 stk

Hvitløk

300 g

Sopptortelloni

(Inneholder: Hvete, Egg, Gluten, Melk Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

40 g

Ruccola

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder: Selleri)

1 stk

Tomat

10 g

Finrevet ost

(Inneholder: Egg, Melk)

15 g

Misopasta

(Inneholder: Hvete, Gluten, Soya)

½ stk

Paprika

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

1 dl

Vann til saus

2 ss

Smør til saus

Næringsinnhold

Kalorier789 kcal
Energi (kj)3302 kj
Fett46.5 g
Mettet fett21.6 g
Karbohydrater68.3 g
Sukker12.7 g
Fiber2.3 g
Protein23.4 g
Natrium408.5 mg
Calcium0.5 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk tomat og sopp.

Stek sopp og hvitløk
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek sopp i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett hvitløk og stek i 30 sek, eller til velduftende.

Lag saus
3

Tilsett tomat, matfløte, grønnsaksbuljong, misopasta, finrevet ost, vann, tortelloni og smør.

Bland godt og kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.

I mellomtiden, skyll ruccola.

Grovhakk paprika.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Server
4

Anrett tortelloni i skåler.

Topp med ruccola og paprika.

Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.