Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kjapp hoisinglasert ørret

Kjapp hoisinglasert ørret

med pak choi-salat og asiatisk majones

Prøv denne lynraske fiskeretten som hele familien kommer til å elske! Vi fyller opp middagsskålene med dampet ris, pannestekt hoisinglasert ørret og salat med pak choi, gulrot og koriander. Smakspaletten balanseres med en skvett limesaft og mild asiatisk majones.

Tags:
Melkefri
Rask
Superrask
Spis meg først
Allergener:
Pesce
Sesamzaad
Soja
Gluten
Hvede

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

250 g

Ørret

1 stk

Pak choi

30 g

Hoisinsaus

50 g

Vegansk asiatisk majones

½ g

Chiliflak

1 stk

Gulrot, Julienne

37.5 g

Rødkål

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til fisk

½ ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier728 kcal
Energi (kj)3047 kj
Fett32.5 g
Mettet fett1.9 g
Karbohydrater76.3 g
Sukker11.2 g
Fiber4.9 g
Protein31.7 g
Natrium7000 mg
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.7 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen.

Stek fisk
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu fisken og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet har fått en matt farge.

Lag salat
3

I mellomtiden, riv koriander grovt.

Grovhakk pak choi.

Halver lime.

Bland gulrot, rødkål, pak choi, chiliflak, koriander, limesaft og olivenolje i en stor skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett ris og salat i skåler.

Topp med fisk og hoisinsaus.

Server med asiatisk majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image