Prøv denne lynraske fiskeretten som hele familien kommer til å elske! Vi fyller opp middagsskålene med dampet ris, pannestekt hoisinglasert ørret og salat med pak choi, gulrot og koriander. Smakspaletten balanseres med en skvett limesaft og mild asiatisk majones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Koriander
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
250 g
Ørret
1 stk
Pak choi
30 g
Hoisinsaus
50 g
Vegansk asiatisk majones
½ g
Chiliflak
1 stk
Gulrot, Julienne
37.5 g
Rødkål
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
¼ ts
Salt til fisk
½ ss
Olje til salat
Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.
Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.
Ta kjelen av varmen.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tørk fisk lett med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.
Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu fisken og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet har fått en matt farge.
I mellomtiden, riv koriander grovt.
Grovhakk pak choi.
Halver lime.
Bland gulrot, rødkål, pak choi, chiliflak, koriander, limesaft og olivenolje i en stor skål.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Anrett ris og salat i skåler.
Topp med fisk og hoisinsaus.
Server med asiatisk majones.